Autotrans – povijest

Autor 5AR, Prosinac 02, 2007, 16:08:24

shef

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

komunalac

Citat: STEFI- GRAF  u Studeni 25, 2012, 22:08:16
Zanimljiv primjerak zadnja vrata iza zadnje osovine nisan baš ih vidija takvi O 303.
garažni broj 1020

shef

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Shole

shef

(c)Teutonic

shef

Da stavim i jednu prigodnu... nema stanovnika Rijeke i okolice koji ne pamti ljeto 2003 i posjet od danas Svetog pape Ivana Pavla Drugog. Svuda sam tražio ovu fotku i konačno je našao na forumu koji odavde krade fotke bez potpisivanja, pa ću tako i ja...sken iz Novog Lista:

Malo ih je još živo, a većina brodi nebeskim cestama...

(c)Teutonic

Shole

svaka čast !!!!!!!!!!!!!!!!!!

peron24

Mercedes O303 RHD i dalje stoji u Novalji između kolodvora i doma zdravlja. Uspio sam vidjeti gbr. 1020

Osoblje

Zoltán, čitatelj iz Mađarske, nam je poslao ovu odličnu fotku iz 2003. godine, a na njoj su TAM 260 A 119 T #801 i Sanos S315 #735

Pozega

Na google mapsu naiđoh u Sesvetama u jednoj autokući

NP-549

Žabica  negdje oko 1999.

photo by: Pjer L.

Nova Dubrava 1038, a na drugom peronu plavi zglobni Mercedes za Crikvenicu

shef

Za ovakve fotografije se ubija  ;D

(c)Teutonic

zlepur1

Daleko najbolji i najudobniji busevi ikad napravljeni, kako za putnike tako i za vozače.
Magirus Deutz udobnost na prvom mjestu.

tramvaj1910

Jeli ovo možda Magirus deutz sa nadgradnjom Avtomontaže? I ako je , jeli to onda model model TAM M 170 R 120?
Pitam jer nisam nikad vidio ovakav autotransov tam, a znam da je ta oznaka postojala.