U fazi izrade

Autor TAM, Lipanj 02, 2014, 22:37:36

Teutonic

Zašto,pa svi ih mi imamo  ;D
I platili smo za njih,trajanjem skidanja.
A kako kažu,vrijeme je novac  ;D

Manas

GN2 - GPP Osijek - Download ide kada budem imao vise slika da mogu sto kvalitetnije uradit,a mozda prije njega izade N2 od ZETa sa 3 vrata :)

Manas

Solaris Urbino 12 & 18 - BVG verzija ... napokon novi busevi od altera (napravio O530/G i LiAZe) u ciji kvalitet ne moram sumnjati

http://m-r-software.de/omsi/forum/index.php?page=Thread&threadID=26985&s=9d210d4992ca1db509bdb31a7696bcf37ed8c086

Teutonic

Teutonic

lussin

Vidim da je autor Vitaly,pa ne sumnjam u kvalitetu,ali ipak imam zamjerke: farovi su preizraženi,gume su prevelike. Ne znam što bi još rekao. Vidim da ima zavjese u originalu ;D

Teutonic

Ja nemam primjedbe samo mi je sumnjivo šta ovako brzo radi buseve ima manje od mjesec dana da je Cityliner izašao.
Jako mi lijepo ovaj izgleda  :)
Ali triba vidit u OMSIu Eurobus AV120  ;D

lussin

Možda ih je radio paralelno pa Tourliner duže traje

Teutonic

Vjerojatno si u pravu.
Bilo bi lijepo vidjet i niskog Translinera u igri :)

Manas

pa vjerovatno ima gotove modele koje je mozda koristio za druge igre pa ce ih sad samo ubacit u OMSI.. ovo na slici je render i ne izgleda mi nesto obecavajuce... dok ne vidim sliku iz OMSIja ovo za mene nije nista

TAM

Nešta novoga za riječane i ljubitelje Neoplana. :)
Neoplan N116 - Autotrans Cres
Dani ponosa i slave!

Teutonic

Jako lijepo,ako se mene pita ovaj repaint čak bolje izgleda na Neoplanu nego CBov
Stvarno svaka čast  :D  pivkan  perfeto  thumbs

Shole

Odlično,  al daj brate mili i ove tablice zamjeni sa  Ri-117-KE ili bilo kojim hrvatskim.   

I prikelji tablu   RIJEKA - GOSPIĆ.  drugo nije ni vozio ;)

TAM

Hoće biti će tabla i registracije ću pokušati srediti.
Još imam tu par detalja koje moram srediti.

P.S. Ako može slika te table RIJEKA - GOSPIĆ  :)
Dani ponosa i slave!

lussin

Još kad bi se mogla tablica premjestiti na lijevi dio branika