Vozni park

Autor Dorijan, Studeni 22, 2007, 08:53:06

zvone16

Zato jer su neki imali probleme šta su imali radio u autobusu, pa bus kad bi išao u garažu bi neko skidao radio i zvučnike  ;)
ZvoneXp

Boki651

Bome je danas grmio Otvoreni u 7a. Bocko zvučnik ti je kod srednjih vrata s desne strane, zatim kod zadnjih vrata s desne strane. S lijeve strane negdje na pol puta između srednjih i zadnjih i s lijeve strane odmah iza vozača. Skužit ćeeš po rupicama na plastici u stropu busa.   

Bari

Klimatizirani:

676

700
KREPAT MA NE MOLAT !

SARI

676 je već istrulio po rubnjacima stražnjih kotača pa ima ovu "zakrpu" ili...?  kava

M.A.N. boy

Koliko ja znam tj koliko sam vidio 675 i 676 imaju novu limariju (zakrpu) oko zadnjih kotača s tim da 675 ima narančaste lajsne a ovaj ima ovu crnu gumu ili što je to već, a čini mi se nekako  i da 679 nije daleko da dobije isto osim ako u međuvremenu već nije. A i 10-ta godina im kuca na vrata.

mivano

U 692 smrde ispušni plinovi.

Bocko

582 ima nečujan mehanizam za otvaranje vrata ali ona limena kutija (zadnja vrata) u kojem se nalazi je tako ruzinava, treba farbanje. A čini se da je napuklo i prednje staklo na desnom kraju.
U 588 ne radi mehanizam na prednjim vratima, desna vrata se samo do pola zatvore pa u toku vožnje se malo otvaraju i zatvaraju (ovisno o kočenju i nagibu).
Inače ne znam zašto je posalo pravilo da na svim SG 240 (2g) ne stavljaju oznake linije na kraju busa. U zadnje vrijeme rijetko koji je označen odiza.

shef

808 je prvi Citelis sa promijenjenim tablicama. Sada 914-VE.

Sent from my GT-I9060 using Tapatalk

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

lussin

Drugi. 803 si zaboravio ;)

LD470

668 sinoć "posijao" retrovizor kad je prolazi kroz pumpu na mlaci. Šole ga odvezao pomalo do bivia i tamo su putnici čekali da dođe 596

Sent from my iPod touch using Tapatalk

Bocko

Ćaćamali crkao na Kantridi prije 3.maja, došao kamion za vuču.

Na liniji 4 je 659 s reklamom "Konzum Škurinje, besplatan prijevoz". Malo smiješno :)

Shole

Citat: NP-549  u Prosinac 09, 2014, 15:47:36
Traženo je da bude na solo

Šta ti ovdje nije jasno ?

Bocko

Sve je jasno, Konzum je pogriješio.
Meni je smiješno samo što na prvim vratima ogromnim tiskanim slovima piše "BESPLATAN PRIJEVOZ" (dio reklame).
Konzum si je mislio da dok je ta reklama na vratima da će u tom busu biti besplatan prijevoz do njihovog centra ali su totalno fulali kada su je stavili na solo.
Na 5-ici je solo premalen da bude kao redovni a neće Autotrolej radi njih plaćati ekstra bus/vozača pa se dogodi da bus vozi na linijama tipa 4 ili 3 koji nisu "Konzum Škurinje, besplatan prijevoz".

Shole

Može on bit i na liniji 5, kao ispomoć bez voznog reda od Jelačića do Škurinja, al to netko mora platit

NP-549