Croatia Bus Zagreb - rasprava, linije, razno

Autor shef, Siječanj 27, 2014, 09:12:34

bonaparte12

POLAKO I SIGURNO

tomekk

Uprava Croatia Busa je donjela odluku o obvezi popunjavanja službenih dokumenata jedinstvenom olovkom crne boje koja se zadužuje i nalazi u kondukterskim torbicama i po potrebi se dopunjava novima. Nepoštivanje ove odluke smatrat će se kršenjem obveze iz radnog odnosa. Odluka stupa na snagu 7.1.2015.
Dobar tek  kava
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

tramvaj1910

Primjetio sam to jučer, vozač je putnika krivo čuo i umjesto povratne karte napisao kartu u jednom smjeru, kad je shvatio pogrešku ispričao se i objasnio da nažalost sad ne može ništa mjenjat baš zbog ovog što si naveo. Putnik je naravno morao kupit još jednu kartu u jednom smjeru kad se vraćaoi izgubio na tome oko 60 kuna.
Odluka je čisto dvosjekli mači ne bih htio ulazit u politiku tvrtke ali mislim da bi trebali biti malo fleksibilniji prema putnicima, recimo ovaj primjer sa krivom kartom nije pogreška putnika nego vozača, koji ne smije poništavat kartu i pisat novu, niti smije križati išta po već napisanoj, a putnik je oštećen, a s druge strane, ovakvom odlukom spriječio je mogućnost manipulacije kartama, čega je prije u croatia busu bilo na pretek, zato i jesu došli na jako niske grane.

the hicMe

Šta je sa onim Sideralom što je blokiran na GP?

Sent from my GT-I9301I using Tapatalk

Nalc

Kaj nije bilo tu napisano da ne stoji više na tam? Pisalo je da je odvezen nekud al se ne sjećam kud...

s431dt

ako je bio blokiran na GPu onda je i zapljenjen,do okoncanja postupka
istina!!!

bonaparte12

POLAKO I SIGURNO

the hicMe

Zna li neko tacno zbog cega je bio blokiran?

Sent from my GT-I9301I using Tapatalk

s431dt

obicno se zapljene vozila koja su predmet nekog kaznenog djela"droga,ili neki zabranjeni predmeti,roba..." ili  ako je vozilo ukradeno,ako su papiri krivotvoreni ili od drugoga vozila idt...
istina!!!

tomekk

O tom sideralu smo već raspravljali, sve piše na forumu.
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

fakincic

Jučer ujutro zapalio se bus na liniji Zagreb - Straža u Martinišću (to je iza Gubaševa kad skrene na staru cestu). Po voznom redu, on je tamo oko 9.20.
Neki mještanin zabilježio je sve kamerom. Videoisječak je drastičan.
http://www.24sata.hr/crna-kronika-news/planuo-autobus-u-martiniscu-kod-zaboka-nema-ozlijeenih-402335
Srećom, nema ozlijeđenih.

Edit: evo i nekoliko fotografija s portala zagorje.com
http://www.zagorje.com/clanak/vijesti/u-martiniscu-izgorio-autobus

Servis

Ne znam jel se to meni samo čini - ali Translineri vode po postotku samozapaljenja naveliko. I to uglavnom instalacije.

Avtomontaža

Citat: Servis  u Siječanj 17, 2015, 23:15:42
Ne znam jel se to meni samo čini - ali Translineri vode po postotku samozapaljenja naveliko. I to uglavnom instalacije.
Inače Neoplani dosta gore. Ja mislim da od svih proizvođača oni najviše gore.

Scarface

Citat: shef  u Siječanj 26, 2015, 19:17:11
Za uspomenu i dugo sjećanje na jeftinu liniju bez zaustavljanja do Zagreba i moj mobitel kojemu je ovo bila zadnja fotografija:

Zar su oni ukinuli ove linije ZG-RI po  promo cijenama???

Baš gledam na akz.hr i vidim da više nam onih polazaka koji su imali 70 kn cijenu povratne karte, ostale su samo linije Zagreb-Rijeka preko Gorskog Kotara  ??? :o

Shole

Ministarstvo im je ukinulo (i neka je),  jer su to službeno bile međunarodne linije  Rijeka-Zagreb-Brežice , a pitaj boga da l' su ijednom bili u Sloveniji.