Darko Tours - razno

Autor Eurobus av120, Prosinac 07, 2007, 00:18:44

ROAD

Ma prinova ljudi šta vam je.
NEOPLAN VIP CLASS

Dreamwalker

Prema broju šasije, stara razbijena setra bila je na tehničkom pregledu neki dan. Ako je ovo prinova, onda i stara razbijena mora biti negdje.
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

s431dt

istina!!!

frukec

Prinova!

Preuzeto s Facebook stranice Darko Tours-a.

valiz

Majstor

Citat: ROAD  u Prosinac 28, 2014, 21:16:42
Ma prinova ljudi šta vam je.

To je ta ista slozena i pred MAN-om slikana kakva prinova
Samo mi sudite pošteno !

Maverick

prinova

Dreamwalker

Ja bi rekao da je to stari bus, ali prelakiran u tamniji lak i predstavljen kao prinova. Realno, 95% ljudi bi rađe sjelo u "novi bus" nego u bus koji je bio na boku i koji je u očima javnosti odjeknuo kao kakva tempirana bomba. Mislim, uopće ne sumnjam u ispravnost i sigurnost busa jer je bilo i težih karambola no što je ovaj, pa i ti busevi su složeni i dalje voze.
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

Shole

Naravno,  kao što se bilo kome mogla desit takva nesreća, isto tako sam siguran da je autobus vrhunski popravljen.

frukec

Nesretna Setra se još slaže, a ova je "nova".

frukec

Mala usporedba

(Izvor zadnje slike Darkov Facebook)

Nalc

Prema tvrdnjama pajde koji vozi kod Darka, dvije su. "Stara" je popravljena al još nije na cesti, a ova tamnija je "nova".

s431dt

tako je da...stara setra je slozena u istoj boji kao sto je bila i uskoro odlazi,a ova setra je kao sta se i vidi na slici nova i nesto mlada. pisem iz povjerljivih izvora. uostalom ova setra je top i cini mi se da novije nema trenutno u rh. svaka cast
istina!!!

Shole

Frukec,  što želiš reć ovom usporedbom ?

frukec

Želim reći da ima sitnih, ali vidljivih razlika i da je to druga katna Setra u Darko Tours-u