Rashodi, posudba i selidba vozila između pogona (1)

Autor Ivan, Kolovoz 18, 2008, 21:33:51

conecto

Citat: Ivan  u Travanj 07, 2015, 14:06:41

Jedino se nadam da druga serija Citara mlađa par mjeseci od Conecta neće odmah u VG kad se jednom rashoduje prvu seriju NL263 za par godina, no skoro više ni nemam nade da će ZET ikad logično funkcionirati.

Svi solo Citari su stariji od Conecta.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

Ivan

No da, i mislio sam reći par mjeseci starija druga serija koja je došla u jesen a Conecti odmah te zime, nadam se da neće odmah u VG automatski slati "starije" zbog tako male dobne razlike bez obzira na adekvatnost vozila...

421

Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

atr-zgb

MAN19464

Tomek

gbr 26 je prije 4-5 dana viđen na nekoj liniji od APP-a, al sam više zaboravio gdje :D

STIB

Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

Tomek

Inače 23 je nakon 2-3 dana vraćen u APP, danas vozio na 12x sa Črnomerca!

Dominik MAN NG312

Citat: Tomek  u Svibanj 04, 2015, 20:31:02
Inače 23 je nakon 2-3 dana vraćen u APP, danas vozio na 12x sa Črnomerca!
Bio je na 123  ;)

Tomek

147 je definitivno papa, pitanje za dečke iz dubrave jel ima tamo kakvih otpisa zadnjih mjeseci?

Dreamwalker

Zna li itko šta je s APPovim Cacciamalijima? Vidim da je 94 u APD. Danas je bio na 204. Jel to neka trajna selidba ili je samo posudba???
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

STIB

94 (i 93) se povremeno vide na 204 već mjesec dana...

(via Tapatalk)
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

Dreamwalker

Dvoumio sam se dal da ovog metnem ovdje ili u topic "Slike iz ZETove prošlosti", ali ipak ću ga staviti ovdje.

Ovo je mislim ex gbr. 19 (bijeli) kojeg koriste na Velesajmu u svrhu snimanja filma o ratu u Sarajevu. Nemojte me uzeti za riječ, jer stvarno ne znam točan gbr, ali mislim da bi trebao biti 19. U istu su svrhu uzeli i ZETovu kompoziciju T4 + B4 425+855 koju su prethodno obojali u Sarajevsku shemu, a tamo je i mali MAN ex. Meštrović West Gate i jedan GPPov T3. Prema mojim informacijama, tramvaji su već izrezani, a oba dva busa su doživjela istu sudbinu.

Slika je preuzeta s grupe Zakaj volim Zagreb na Facebooku.
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

smogovci.bbb2

Sarajevo nije imalo takve autobuse (japanska donacija je bila nakon rata, Turski solo MAN-ovi) a ČKD Tram su zglobni tako da mi je sve to malo blesavo nnee
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

Paško

Da, ali skoro ništa jugoslavenskih autobusa uopće ne postoji više u Hrvatskoj, a u BiH, Srbiji, Makedoniji sve ih je manje i vjerojatno odmjeravaju svoje zadnje dane u nekom manjem gradu ili firmi. Kako se nitko nije od cijele velike YU autobusne industrije potrudio očuvati nekog TAM-a, Sanosa, Ikarusa ili Dubravu neće biti autobusa koji bi autentično pristajao u nekom filmu kojemu je cilj vjerno prikazati npr. 1980-te. Prošli put su za Crno-bijeli svijet koristili Autoturistov Gräf & Stift koji je došao u Hrvatsku 15 godina poslije radnje serije. Većini ljudi to nije ni bitno, ali bit će veći problem kad za 10 godina ne bude postojalo ništa od tih autobusa, a trebalo bi.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!