Autotrolejeva crna kronika

Autor nukleusri, Prosinac 01, 2007, 14:36:36

Shole

Je je, odavna je već stigao iz ZG-a al neznam zašto nikako da izađe na cestu

Boki651

711 s razbijenim zadnjim lijevim krajem viđen kod Indexa.

Boki651

Citat: Boki651  u Lipanj 09, 2015, 01:05:15
711 s razbijenim zadnjim lijevim krajem viđen kod Indexa.

Isprike, kasni sat i jurnjava za odmorom doveli su do pogreške, bio je 721.

mivano

Oko 14:20 671 (linija 32) se sudario na Brajdi s Puntom koji mu je oduzeo prednost. Nije se moglo skretati na Brajdi.

MB Citaro

amalok.95

Ima li ozljeđenih ? u kakvom je stanju kombi ?

MB Citaro

Ne znam imali ozljeđenih, uglavnom bio je desnim kotačima van ceste i desnim bokom naslonjen na drvo

mivano

http://www.novilist.hr/Vijesti/Crna-kronika/Trostruki-sudar-na-Strangi-Vozac-mopeda-lakse-ozlijeden

RIJEKA Vozač skutera  "gilera" lakše je ozlijeđen danas poslijepodne u trostrukom sudaru u Vukovarskoj ulici u Rijeci.

Nesreća se dogodila oko 15.30 sati kod zgrade broj 28, na "Štrangi", nadomak ulaza u parkiralište ponad riječke bolnice.

Prema rezultatima policijskog očevida, do nesreće je došlo kada je automobil "mazda", riječke registracije, što se kretao u smjeru središta grada, udario u stražnji dio mopeda. Vozač "gilere" zaustavio se pred pješačkim prijelazom kako bi propustio pješake.

Skuter je nakon toga odbačen ulijevo, udario je u bok autobusa što je na suprotnoj prometnoj traci također bio zaustavljen pred pješačkim prijelazom.

Skuterist je hitno prebačen za sušačku bolnicu, no njegove su se ozljede, srećom, na kraju pokazale lakšim. 

NP-549

Dražice,  subota na nedjelju:

Osim njega nastradao je i  111 po sličnom principu. 

Avtomontaža

Kako bih ja te divljake masno kaznio. Još će ovaj jadnik zbog tih divljaka u rashod.

lussin

Zašto će u rashod zbog polupanih stakala?

NP-549

Da je neki iz EL serije išao bi sigurno. Ovog možda spase. Imaju stakala sa 632 i 633, samo prednje šajbe treba nabavit

zvone16

Ako mi je dobar izvor danas su i školarci pomorske škole bakar zapalili sic u nekom busu i pretukli kontrolora karata
ZvoneXp

Bocko

Grozno. Samo gdje je to ostavljen autobus da nitko nije primjetio i reagirao.
Nego što je s poklopcem motora, na jednoj fotki ga ima na drugoj nema, je li samo 1 ili 2 autobusa sređeno?

lussin

To su dva EL-a u rashodu...ako si na njih mislio?