Libertas - vozni park (3)

Autor dulib, Prosinac 01, 2007, 19:53:44

man134

gbr 26 moguc rashod zvuci nevjrojatno,gbr 11 rashod,gbr 16 rashod nije jos sigurno ali vjerojatno,dolaskom ovih novih autobusa ce se rashodovati neki busevi,zar ja za ove imformacije od moda nebi trebo biti nagradjen  ;D ;D ;D ;) ;)

man750

Citat: man134  u Kolovoz 04, 2008, 15:00:38
gbr 26 moguc rashod zvuci nevjrojatno,gbr 11 rashod,gbr 16 rashod nije jos sigurno ali vjerojatno,dolaskom ovih novih autobusa ce se rashodovati neki busevi,zar ja za ove imformacije od moda nebi trebo biti nagradjen  ;D ;D ;D ;) ;)
Svi ce oni , pa i g. br. 134(po kome si ti uzeo nick) u rashod .... jednog dana kada za to dodje vrijeme, ali g.br 26 ce prije toga na generalku u Mostar. Stvarno su ti "imformacije" za nagradu, samo moramo pricekati da se ostvare.
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU
Jedan u MakarskojMAN750 Autobus ispred svog vremena
- S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N -

lionsclasic

jedna nova iformacija o g.b 26 jutros viđen između Opuzena i Metkovića išo prema granici.Znači li to da ide na reparaturu u mostar ?

kriticar

Takve "imformacije" ima man134.Vidi njegov post iznad. , pošto mu je "imformacija" za nagradu.
Kako će gbr.26 sada ići u Mostar???
1968 dolazak prvog mana750 na Zagrebačke ulice

1970 i na Dubrovačke

S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N

man134

neznam ja nista vi najbolje znate

man750

Citat: lionsclasic  u Kolovoz 12, 2008, 15:07:44
jedna nova iformacija o g.b 26 jutros viđen između Opuzena i Metkovića išo prema granici.Znači li to da ide na reparaturu u mostar ?
Pa gdje bi drugo isao? Pa napisao sam jos 04. 08. da ce u Mostar na generalku.
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU

lionsclasic

Znam piso si da će ići.Ja sam htio reći da je otišo.Koliko te reparature u mostaru traju vremenski kad ga možemo očekivati nazad.

kriticar

Citat: man134  u Kolovoz 14, 2008, 10:35:41
neznam ja nista vi najbolje znate
Napokon akurentna "imformacija". možda za ovo zaslužuje nagradu.
Man750 mogao bi ga predložiti za forumaša mjeseca.

1970 i na Dubrovačke

man134

Citat: man750  u Kolovoz 14, 2008, 15:45:08
Citat: lionsclasic  u Kolovoz 12, 2008, 15:07:44
Pa gdje bi drugo isao? Pa napisao sam jos 04. 08. da ce u Mostar na generalku.
u ploce na rezaliste...

lionsclasic

Ali Man-e opet bedastoće put između Opuzena i Metkovića(još sam napiso prema granici) koliko ja znam nevodi u Ploče.Svak može biti krivo informiran nije to ništa strašno.

narancasti

man750

Super, katadiopteri su tu. Bijeli broj na narancastom mu bas odlicno stoji. Cini mi se puno bolje nego crni na bijelom ili pogotovo crni na narancastom.
Izgleda da su promijenili sva svijetla otraga. Nesto se u Llibertasu krece na bolje.
Steta sto je previse politike pri nabavi novih buseva(vlasnicka struktura), pa se kupuju trenutno nepotrebni (gradski) busevi radi sminke i predizborne promidzbe, pa onda na mnogim linijama(prigradskim) voze neadekvatni busevi.
Logicnije bi mi bilo da je Libertasov vecinski vlasnik Zupanija jer Libertas odrzava linije na vecem dijelu zupanije.
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU

kriticar

Citat: lionsclasic  u Kolovoz 14, 2008, 21:11:50
Znam piso si da će ići.Ja sam htio reći da je otišo.Koliko te reparature u mostaru traju vremenski kad ga možemo očekivati nazad.
Ja bi računao na najmanje četiri sedmice, mislim da do sada ni jedan nije ostao kraće,a gbr.15 je mislim bio i puno duže.
Čini mi se da smo na forumu pisali kad su pojedini odlazili ,a isto tako i kad su se vračali,ali mi se neda vaditi.

1970 i na Dubrovačke

NP-549

Može li neko malo pogledati koliko kilometara su prešli vaši City-ji.   

narancasti

jucer sam se vozio u jednom city.ju i presao je oko 140 tisuca kilometara,ali nisam vidio gb