Libertas - razno (3)

Autor dulib, Prosinac 01, 2007, 19:46:56

MAN SL222

Vjerojatno, već je Isuzu gar.br.86 otišao na Lastovo.

5AR

Bari

Nepoznati počinitelj noćas je na području Župe dubrovačke otuđio pokvareni autobus, pa sletio s kolnika na području Mandaljene. Policija traga za noćnim vozačem. Isuzu g.br 89 je u pitanju

Evo i slika:

Izvor: Jutarnji.hr
KREPAT MA NE MOLAT !

Garage

Može li netko pospremiti vozni park Libertasa, barem staviti upitnike na buseve koji se spremaju na prodaju i koji su upitnog voznog stanja.

MAN SL222

Također 75 ima nove tablice DU 266-GO pa može li tko od moderatora to staviti?

shef

Možemo mi sve, samo nam dostavite točne podatke (putem privatnih poruka ili javno u postu). Budući da je do ove dvije zadnje nabavke Libertas podforum bio praktično mrtav (čast povremenim izuzecima), očekujemo od vas bolju i stalniju suradnju. Isto vrijedi i za privatne prijevoznike na dubrovačkom području.
Unaprijed hvala!
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

5AR

136

Koliko vidim u usporedbi sa starijim slikama ovo je drugačije zadnje staklo, valjda nema originalnog?

Shole

Kao i na naši Lion's Classsici kojima je tokom eksploatacije razbijena zadnja šajba, očito su i vaši City-ji dobili šajbe sa modernijim dizajnom.  Neznam sad napamet godinu odkad se to uvelo, al sva nova stakla imaju ova slova od te "X" godine.   Dubrovčani bi trebali znat bolje nego bilo tko jer je od prve generacije niskopodnih prošlo mnogo godina,  a svako malo su dobijali novije serije.  Koja je prva sa ovim slovima na zadnjoj šajbi ?

tramvaj1910

Ako misliš na ove natpise "lions'city"i oznaku MAN to nije ništa novo, to imaju svi cityi još od početka proizvodnje, a ovo staklo na gbr 136 je zamjensko, jer vidiš da je otvor za displey dosta širi od standradnog.

C2

Da, takav otvor je predviđen za display-eve koji mogu prikazivati i liniju i broj linije. Od hrvatskih prijevoznika Liburnija Zadar ima nekoliko MB Citara s takvim display-em. Sad ne znam na koju foru se ovdje pojavilo takvo staklo.

Shole

Vidi stvarno, nisam uopće išao za tim,  mislio sam da se govori o slovima na šajbi.  Vidiš da Classic nema slova.

Da, ovo je očito zadnja šajba za City koji ima zadnji displej isti kao bočni,  mada ja nisam nikada vidio takvog.

MAN SL222

Novi MANovi počeli voziti 43 je bio na 1A

man323

Citat: 5AR  u Veljača 29, 2016, 22:57:08
136

Koliko vidim u usporedbi sa starijim slikama ovo je drugačije zadnje staklo, valjda nema originalnog?

Staklo je originalno, samo je krivo naručeno. Isključivo originalna stakla imaju natpise MAN i Lion's City.
Zamjenska nemaju te natpise, vec je samo crno.

Citat: Shole  u Ožujak 01, 2016, 00:47:34
Kao i na naši Lion's Classsici kojima je tokom eksploatacije razbijena zadnja šajba, očito su i vaši City-ji dobili šajbe sa modernijim dizajnom.  Neznam sad napamet godinu odkad se to uvelo, al sva nova stakla imaju ova slova od te "X" godine.   Dubrovčani bi trebali znat bolje nego bilo tko jer je od prve generacije niskopodnih prošlo mnogo godina,  a svako malo su dobijali novije serije.  Koja je prva sa ovim slovima na zadnjoj šajbi ?

Da, tako su došli i Prometovi bez natpisa. Nekoliko njih je dobilo nove, originalne, sa natpisom MAN i Lion's Classic.
Tako onda imaš na zadnjem kraju dva puta MAN-ov logo.

tramvajac 92

Citat: Shole  u Ožujak 01, 2016, 12:35:28
Vidi stvarno, nisam uopće išao za tim,  mislio sam da se govori o slovima na šajbi.  Vidiš da Classic nema slova.

Da, ovo je očito zadnja šajba za City koji ima zadnji displej isti kao bočni,  mada ja nisam nikada vidio takvog.
Ni ja uživo, al evo ima ih očito, iako nisu baš česti:
http://www.man.eu/man/media/content_medien/images/global_corporate_website/verantwortung/megatrends_1/urbanisierung/U_LionsCity_CNG_03.jpg