Opća diskusija

Autor TAM, Lipanj 02, 2014, 22:41:25

markohinic5

Ja mogu samo za man lion city napravit da vozi a za druge autobuse mi neće  ???

amalok.95

Može se za svaki napravit, samo se u AI listi točno mora napisati nastavak od tog busa, i koliko se sječam mora se u editoru u turu od te linije promjenit na taj novi bus da bi radilo kako treba.

lussin

Najavljene su promjene na O307-ici. Promjene će obuhvatiti prozore i njihove krivine, interijer sa naglaskom na krov, te će repaintanje biti puno lakše

MB Citaro

Pozz imam 2 pitanja
1. Zna li možda netko kako mijenjati unutrašnjost autobusa, npr kontrolnu ploču?
2. Kako na nekim modelima autobusa koja imaju 3-oja vrata napraviti da se 3. vrata otvaraju na tipku stanične kočnice?
Hvala

Teutonic

1.Ako misliš na to da želiš dodati stvari u kontrolnoj ploči odnosno nove modele,onda moraš napravit 3d model toga ili ga skinut odnekud,i nemam pojma kako ga možeš staviti,ako možeš uopće.
2.S večinom modela sa 3 vrata je to tako,ovi drugi su drugačije programirani i preporučujem ti da pitaš autore modela  :)

markohinic5

Kako da maknem ovu podlogu sivu da mogu do busa doć?
http://i65.tinypic.com/wl94kp.jpg

Manas SL222

ne mozes preko toga radit repaint...imas posebno template da skines

TAM

Mole se poštovani forumaši da NE PITAJU više gdje skinuti ili ima li tko OMSI 2 za posuditit. Takvi će se postovi brisati, a autori će biti opomenuti.
Takva pitanja riješavajte međusobno preko privatnih poruka.
Piraterija je zabranjena na forumu!

Također se mole forumaši da se sva pitanja i komentari vezani za OMSI pišu u ovoj temi, a ne u temi Fotografije!
Dani ponosa i slave!

Teutonic

Jel ima tko možda link za TAM 190A110 koji radi-ja sam skinuo sva 3 autobusa u jednom linku (190a110,190a11 te 170a11) no iz nekog razloga kad god spawnam 190a110 nevidljiv je.Hvala  :)

minimoto

Lp
Tama  možeš nači ovdje

http://vbus-slo.weebly.com/190a110.html

A ti si skinuo samo dodatak za OMSI 2, za sve Tame, tako da tamo nema celog busa.
A ovdje je dodatak za vrata (da se spuste), ali nije još dovolno testiran, tako da neznam dal radi pravilno.

http://www.mediafire.com/download/rp4h772qcpaazta/TAM+Vrata.rar

Najbolje je da pobrišeš Tama sa igre, inšaliraš bus onda i dodatak gojeg si prvog skinuo.
Pozdrav

MAN truck bus

Oprostite bio sam našo upute kako dodati novu liniju u Omsi 2. Tražio sam i nisam uspio naći nikako  thumbs byeg bus123
I jel svi repaintove vrijede i za Omsi 2 ?
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

Teutonic

@minimoto
Hvala probat ću  :)
@MAN truck bus
Za koju mapu točno,iako postoji SDK manual za editor,on ne pomaže dovoljno,meni je ovaj video puno pomogao:

I da,svi repaintovi su za obe igre.

MAN truck bus

Citat: Teutonic  u Travanj 30, 2016, 20:33:58
@minimoto
Hvala probat ću  :)
@MAN truck bus
Za koju mapu točno,iako postoji SDK manual za editor,on ne pomaže dovoljno,meni je ovaj video puno pomogao:

I da,svi repaintovi su za obe igre.
Ma kad si sam staviš npr. Posebna vožnja i da ti onda ulaze ljudi ili je to taj video ?
I kako vam uspiju crknut busevi?
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

prometnik

stavis maintenance na very bad i uzmi neki stariji bus  ;D
kupi kartu spasi Promet

Teutonic

aa misliš na to u vezi displejeva,imaš onaj hof editor pa onda postojećim ciljevima linija izmjeniš nazive,ako hoćeš reci za koju mapu ti treba pa ću ti napravit kad mi se bude dalo.