Opća diskusija

Autor TAM, Lipanj 02, 2014, 22:41:25

markohinic5

Ja mogu samo za man lion city napravit da vozi a za druge autobuse mi neće  ???

amalok.95

Može se za svaki napravit, samo se u AI listi točno mora napisati nastavak od tog busa, i koliko se sječam mora se u editoru u turu od te linije promjenit na taj novi bus da bi radilo kako treba.

lussin

Najavljene su promjene na O307-ici. Promjene će obuhvatiti prozore i njihove krivine, interijer sa naglaskom na krov, te će repaintanje biti puno lakše

MB Citaro

Pozz imam 2 pitanja
1. Zna li možda netko kako mijenjati unutrašnjost autobusa, npr kontrolnu ploču?
2. Kako na nekim modelima autobusa koja imaju 3-oja vrata napraviti da se 3. vrata otvaraju na tipku stanične kočnice?
Hvala

Teutonic

1.Ako misliš na to da želiš dodati stvari u kontrolnoj ploči odnosno nove modele,onda moraš napravit 3d model toga ili ga skinut odnekud,i nemam pojma kako ga možeš staviti,ako možeš uopće.
2.S večinom modela sa 3 vrata je to tako,ovi drugi su drugačije programirani i preporučujem ti da pitaš autore modela  :)

markohinic5

Kako da maknem ovu podlogu sivu da mogu do busa doć?
http://i65.tinypic.com/wl94kp.jpg

Manas SL222

ne mozes preko toga radit repaint...imas posebno template da skines

TAM

Mole se poštovani forumaši da NE PITAJU više gdje skinuti ili ima li tko OMSI 2 za posuditit. Takvi će se postovi brisati, a autori će biti opomenuti.
Takva pitanja riješavajte međusobno preko privatnih poruka.
Piraterija je zabranjena na forumu!

Također se mole forumaši da se sva pitanja i komentari vezani za OMSI pišu u ovoj temi, a ne u temi Fotografije!
Dani ponosa i slave!

Teutonic

Jel ima tko možda link za TAM 190A110 koji radi-ja sam skinuo sva 3 autobusa u jednom linku (190a110,190a11 te 170a11) no iz nekog razloga kad god spawnam 190a110 nevidljiv je.Hvala  :)

minimoto

Lp
Tama  možeš nači ovdje

http://vbus-slo.weebly.com/190a110.html

A ti si skinuo samo dodatak za OMSI 2, za sve Tame, tako da tamo nema celog busa.
A ovdje je dodatak za vrata (da se spuste), ali nije još dovolno testiran, tako da neznam dal radi pravilno.

http://www.mediafire.com/download/rp4h772qcpaazta/TAM+Vrata.rar

Najbolje je da pobrišeš Tama sa igre, inšaliraš bus onda i dodatak gojeg si prvog skinuo.
Pozdrav

MAN truck bus

Oprostite bio sam našo upute kako dodati novu liniju u Omsi 2. Tražio sam i nisam uspio naći nikako  thumbs byeg bus123
I jel svi repaintove vrijede i za Omsi 2 ?
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

Teutonic

@minimoto
Hvala probat ću  :)
@MAN truck bus
Za koju mapu točno,iako postoji SDK manual za editor,on ne pomaže dovoljno,meni je ovaj video puno pomogao:

I da,svi repaintovi su za obe igre.

MAN truck bus

Citat: Teutonic  u Travanj 30, 2016, 20:33:58
@minimoto
Hvala probat ću  :)
@MAN truck bus
Za koju mapu točno,iako postoji SDK manual za editor,on ne pomaže dovoljno,meni je ovaj video puno pomogao:

I da,svi repaintovi su za obe igre.
Ma kad si sam staviš npr. Posebna vožnja i da ti onda ulaze ljudi ili je to taj video ?
I kako vam uspiju crknut busevi?
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

prometnik

stavis maintenance na very bad i uzmi neki stariji bus  ;D
kupi kartu spasi Promet

Teutonic

aa misliš na to u vezi displejeva,imaš onaj hof editor pa onda postojećim ciljevima linija izmjeniš nazive,ako hoćeš reci za koju mapu ti treba pa ću ti napravit kad mi se bude dalo.