Nabavka novih autobusa (obnova voznog parka)

Autor man134, Studeni 29, 2007, 11:11:52

man323

Za Lion's Citya se mogu naručiti prva jednokrilna vrata - no samo prema vani. To nije pogodno za 100%-tni gradski promet, jer se sporo otvaraju i zatvaraju.

Libertasovi novi MAN-ovi nemaju antivandalsku kabinu. Imaju jedino blagajnu, koja je novost, a mislim da je Libertas prvi, koji je to naručio, a zaista je zgodno za vozače.

smogovci.bbb2

Kolika je ušteda ako se ne kupi antivandalska kabina?! A zaštita vozača, nebitna buljo
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

leonardo123

Hm, ne znam da li je u Lion's Cityu A21 onaj mikrofon na sjedalu za vozača ili je nešto drugo? To mi je ovako upalo u oko dok sam gledao slike.

man323

Da, u pravu si, ono je mikrofon. Može biti montiran na sjedalo, ili poviše vozača, na kupcu je da odabere

tramvajac 92

Može se namjestiti otvaranje samo jednog krila vrata preko tipke na tabli, recimo da se ne hladi previše prostor dok su vrata otvorena.

5AR

podgora

Ništa kinezi samo Volvo,Man,Neoplan,Setra,Mercedes.

MAN SL222

gospardbk

Imam informaciju kako su dva Regia i dva Visiga vec u najmu putnickih agnecija ... koliko je istinita ova informacija stvarno ne znam :(
"I noga u guzicu je korak naprijed" - Mao Tse-tung

* Izreka nije u vezi sa gore objavljenim sadržajem/postom

5AR

SL na prošlim slikama je 73 a neki bi mogli startati u ponedjeljak.

37-44

5AR

38 unutrašnjost
175 i 176

5AR

176 unutrašnjost

M.A.N. boy

Jel zna netko koji je razlog zbog čega je u gradskim Cityjima u stražnjem dijelu jedno sjedalo dosta  povišeno tj izgleda kao da je "nasađeno" na neku metalnu kutiju iznad stražnjeg lijevog kotača.
Pa me zanima što je to ispod sjedala a da se nije moglo montirat negdje drugdje u bus  nego su morali to tako "iskemijat" jer s druge strane toga nema.
U najmanju ruku malo je čudno a i nisam to vidio do sad.

man323

To povišeno sjedalo ima veze sa euro 6 motorom. Znam da splitski i dubrovački EEV lavovi nemaju to povišeno sjedalo. Vjerojatno je tu smjestilo neki rezervoar, nisam siguran, ili su tu neki dijelovi motora, pošto se vidi da između dva sjedala ima servisni poklopac.

smogovci.bbb2

Nemaju ni ZET-ovi MAN-ovi. Ali imaju zglobni Citaro-i a nisu Euro 6 buljo
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza