Unutrašnjost autobusa

Autor maky, Studeni 23, 2007, 22:19:31

man323

Kada sam spominjao crveni botun, mislio sam na naše Classice G iz 2008. jer oni imaju taj crveni botun iza trećih vrata.

Paško

Au, super kad iz najnovih lavova ima materijala za temu! >hammer< >hammer<

Potpis iznad zadnjeg reda u #300 nisam dobro slikao:

ali zato jesam prvu stolicu s kojom se "poigralo" (lijeva u zadnjem redu):

Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Avtomontaža

Ne mogu vjerovati da se i u busevima s kamerama rade ovakve gluposti. Ovo što Spličani rade u busevima je za zatvor. Čak su Šibenčani i ovi iz okolice male bebe za ovu Splitsku gamad.

Paško

Kamere u Lion's Cityjima su se mogle bolje postaviti - trebalo je ugraditi i one na samom kraju busu (iznad ovog sjedala), a ne ostaviti neiskorištene rupe:

Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

man323

Nema od tih kamera ništa, jer ih Promet ne zna upotrebljavati. Koliko se sjećam, jedna gleda prema zadnjem redu. Pa neka izvole tražit počinitelja štete! No, svi znamo da od toga nema ništa.

Prometovci će sredit to sjedalo na DIY način, i tapecirat ga sa nekakvim tapecirungom iz nekih rashodovanih buseva, pa ćemo dobiti istu sliku kao u starim lavovima (216-232).
Cijela je priča oko ovih kamera žalosna, jer Promet nezna, što se sve može s njima učinit.

Evo malo bolje slike, čiji je autor "koordinator". #298

prometnik

cesto kad uden u nove lavove ekran od video nadzora povise vozaca niti ne bude upaljen, a vjerojatno ima vozaca koji i neznaju upravljat sa njime..
kupi kartu spasi Promet

man323

Ja mislin da se taj ekran tokom voznje ugasi. Normalno imas jedan botun sa strane kraj ručne kočnice, i taj stalno svijetli, jedino se videonadzor gasi kada se ugasi kontakt.

Shole

Smeta po noći kad voziš.  Skreće ti pažnju, pogotovo kad voziš u rikverc. Zato se najčešće ugasi. 

tramvajac 92

Ekran možeš ugasit na gumb, ko i bilo koji drugi ekran. Ako su kamere ispravne one i dalje snimaju.

RegioBus

man323

Čak nema ni ovu bravu (ovaj lijevi gumb), što znači da ni staklo nije originalno. Sramota! Vjerojatno je ta ručka sa nekog SG313 ili iz nekog Classica/Classica G, a može bit da je iz Conecta.

Avtomontaža

Ovo me sve više podsjeća na ATP Šibenik. Kakvi tek tamo genijalci rade to je nevjerojatno, a nisu ni ovi Prometovi daleko.

C2

Ima i u ZET-u takvih bisera pogotovo na starijim busevima.

man323

Ovdje se ne može pričati o starom busu, s obzirom na situaciju u voznom parku, ovaj je relativno mlad.

IvanCubi

Nunde je moja domovina , nunde je moj život!