Display

Autor ikar, Prosinac 01, 2007, 13:16:56

Boki651

Ni to nisam znao. Zanimljiv koncept svakako i ušteda na jednom busu. Prva sedmica tako ne mora na Turkovo, a s druge strane tko želi na Pehlin, može sa ovim drugim busom koji treba u 5:20 krenuti normalno s Turkova.

NP-549

Nije nikakva ušteda nego je napravljeno da ljudi nemoraju presjedati

Boki651

mivano

U 695 izvađen bočni displej, a u 657 stražnji. 

mivano

U 719 crko sustav displeja.

mivano

Dobro je ovdje primijećeno da više kao da nikoga nije briga za displej. 818 večeras ide za Lovran, a na prednjem displeju 32 Rijeka, na bočnom Lovran - Opatija - Rijeka. 2A večeras išao u "A" smjeru, a na displeju Šet. A.K.Miošića.

NP-549

big deal,  šole zaboravio okrenut od kruga prije.   Da je tako velika i važna stvar onda bi mu i rekao netko od putnika koji su išli u bus.

Boki651

Oprosti, ali je big deal. Vama u Troleju nije ništa big deal. To je čisti nemar, kad u jednoj šetnji gradom od Nikole Tesle do Fiumare, vidim 9 (devet) krivo okrenutih displeya, nisam htio to spominjati da ne mislite da sam tu samo kad je kritika, ali ovaj tvoj "big deal" me potaknuo na komentar. Ako vama nije big deal, je putnicima kad su displayi krivo okrenuti, kad se ne poštuje vozno vrijeme, kad se ide prije vremena. A zašto vam se ne govori, zato jer u 90% slučajeva te vozač gleda kao da si mu cijelu obitelj spomenuo, ne znaju pozdraviti iako ko tele bleji u tebe dal imaš kartu, a da smiješ nešto prigovarati.
Dođeš  u prometni prijavit raniji polazak, a odmjerava te kao da to radiš iz sporta i rekreacije, a ne zato jer pametnjakovići i dalje bleje u računalo kao svetinju i idu prije vremena, iako je obavijest bila što je mjerodavno. Pa šta smo svi budale, a samo gospoda u Troleju imaju najtočnije vrijeme? Nikome sat na mobitelu po GPS-u ne valja, samo na vozačkim računalima je onaj "pravi" i uvijek ide bar minutu ispred GPS vremena mrežnih operatera, a ako imaš "sreće" onda i 5 minuta..
U 659 sat ne valja i danas cijeli dan vozači idu s njim i 2 minute ranije, ali kog briga za to. Svi se prave ludi. Zar nije prometnikov zadatak, među ostalom i pratiti kretanje autobusa, odnosno polaske?

Sva sreća pa Rijeka nema toliko turista, ali da je veća, big deal bi to stvarno i postao, jer da se netko vozi krivo zahvaljujući nemaru je bezobrazno. A neki tvoji kolege se ponašaju kao da su Boga uhvatili za onu stvar, a ne kao da drže volan (SF nema šta, pogotovo s današnjom tehnologijom, iako ni to ne znaju neki pa razgule nizbrdo s trećim stupnjom retardera... itd.)

Da Trolej ima konkurenciju drukčije bi se ponašalo. Ovako su kao Vargić u Rijeci, može si priuštiti masu krivih ispucavanja koje izluđuju navijače, ali nema mu tko ugroziti mjesto.

tramvajac 92

Moglo bi se povezati s Buscardom da on sam okreće displaye na zadnjoj stanici.

NP-549

Bio je jedan probni takav na 618.  OK je radio, al je kod nas problem što ima jako puno varijanti određenih linija (samo u 1 smjeru) a onda sve to treba unijet u sistem tako da na bočnom displeju ispadne korektno ispisano. Da piše sve šta treba, i da je uredno i vidljivo.  Za gradske linije bi se moglo tako napravit jer uglavnom ima samo po 1 varijanta po smjeru,  eventualno dvije na 5A ili 8.   Za prigrad je već to nemoguća misija,  jer osim što sam nabrojio što sve treba namjestit,  treba to isto napravit na 9 vrsti displeja:  stari Broose,  Gorba bez bočnog brojčanog (Conecto, Classic), Gorba sa posebnim bočnim brojčanim (Citaro),   Gorba Citaro 2,  Gorba Regio,  Gorba Cacciamali , 588,  Iveco bus,  Iveco Kapena

zvone16

Citat: Boki651  u Ožujak 09, 2016, 00:49:47
Oprosti, ali je big deal. Vama u Troleju nije ništa big deal. To je čisti nemar, kad u jednoj šetnji gradom od Nikole Tesle do Fiumare, vidim 9 (devet) krivo okrenutih displeya, nisam htio to spominjati da ne mislite da sam tu samo kad je kritika, ali ovaj tvoj "big deal" me potaknuo na komentar. Ako vama nije big deal, je putnicima kad su displayi krivo okrenuti, kad se ne poštuje vozno vrijeme, kad se ide prije vremena. A zašto vam se ne govori, zato jer u 90% slučajeva te vozač gleda kao da si mu cijelu obitelj spomenuo, ne znaju pozdraviti iako ko tele bleji u tebe dal imaš kartu, a da smiješ nešto prigovarati.
Dođeš  u prometni prijavit raniji polazak, a odmjerava te kao da to radiš iz sporta i rekreacije, a ne zato jer pametnjakovići i dalje bleje u računalo kao svetinju i idu prije vremena, iako je obavijest bila što je mjerodavno. Pa šta smo svi budale, a samo gospoda u Troleju imaju najtočnije vrijeme? Nikome sat na mobitelu po GPS-u ne valja, samo na vozačkim računalima je onaj "pravi" i uvijek ide bar minutu ispred GPS vremena mrežnih operatera, a ako imaš "sreće" onda i 5 minuta..
U 659 sat ne valja i danas cijeli dan vozači idu s njim i 2 minute ranije, ali kog briga za to. Svi se prave ludi. Zar nije prometnikov zadatak, među ostalom i pratiti kretanje autobusa, odnosno polaske?

Sva sreća pa Rijeka nema toliko turista, ali da je veća, big deal bi to stvarno i postao, jer da se netko vozi krivo zahvaljujući nemaru je bezobrazno. A neki tvoji kolege se ponašaju kao da su Boga uhvatili za onu stvar, a ne kao da drže volan (SF nema šta, pogotovo s današnjom tehnologijom, iako ni to ne znaju neki pa razgule nizbrdo s trećim stupnjom retardera... itd.)

Da Trolej ima konkurenciju drukčije bi se ponašalo. Ovako su kao Vargić u Rijeci, može si priuštiti masu krivih ispucavanja koje izluđuju navijače, ali nema mu tko ugroziti mjesto.

Ja neznam kakvih ti problema imaš al očito imaš.

Ne kužim šta ti minuta dvije predstavlja u životu ??

Sav narod u svijetu dolazi između 5-10 min prije na bus samo par imbecila ide u zadnji čas i neka im prođe. baš mi drago

inače sam iz prigrada al vozim se nekad i gradom i mogu reć 95% vozača će te pozdravit a neki i nasmijat

ili si ti neki šupak koji drka zbog gluposti pa te ne jebe pet posto onda je to druga stvar

turisti jedva čekaju da prijave, ludi su trče za tim.. daj smiri se malo a i kad već pametuješ hajd odi ti za šofera pa onda da te vidimo faco

iskren ću ti bit.. ne mrzim te nit išta to je samo moje mišljenje.. kad si počeo pisat pred neznam par mjeseci ili godina sa tim minute dvije išlo mi je nakurac i onda ono iz beča.. beč je priča za sebe.. nemožeš uspoređivat nit sa rijekom nit hrvatskom jer ovdje ništa nije kako treba

ZvoneXp

shef

Dečki, molim vas...  nnee
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Boki651

Citat: zvone16  u Ožujak 09, 2016, 18:00:21
Ja neznam kakvih ti problema imaš al očito imaš...

Dječače, ohladi malo, ne sjećam se da smo zajedno čuvali ovce. Očito ti imaš problema, rješavaj ih kod liječnika, preporučam urologa kad ti sve ide na onu stvar. Umrijet ćeš mlad budeš li se toliko nervirao zbog drugih, a nećeš se stići ni po prvi put obrijati. Ja tebe ne diram, ne shvaćam zašto si se uhvatio mene. Znam jako dobro zašto prigovaram i molim moderatore da rade svoj posao, jer na forumu nije dozvoljeno vrijeđanje, a ovo gore sigurno nije bilo ni uljudno ni korektno.

Imam pravo na svoje mišljenje. Svaki dan sam u busu i vidim sve. Čemu onda vozni red, ako 2 minute ne igraju ulogu. Još je dobro ako se živi van zadnjih stanica. Mladi gospodin priča o 2 minute, a bilo je i 5 minuta, onda ti zadnji polazak ode ranije, a ako dođeš 10 min ranije, onda te šole pita šta si došao na kampiranje.
Kako god okreneš nije dobro. Ni neće biti kad vidim u kom smjeru sve ide, nemar se opravdava mentalitetom.  Da je to jednom pa ajde, ali ovakvih situacija se dogodilo bar 10 puta. Zato nam i je ovako kako je, jer nitko ništa ne poduzima, a na kritiku se ili ne odgovara ili se miješa netko tko uopće nema veze s ničim.

shef

Molim mir u kući i bez vrijeđanja. Slijede upozorenja.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

lussin

Na 588 krepo displej. Tek se tu i tamo na prednjem javi svjetleca kocka