Slavonija Bus - slike

Autor erobuss, Prosinac 04, 2007, 22:19:36

mate

Prinova jutros na AK SB, ako se ne varam uz Samoborcekovu jedina S419UL u HR

sniff

Valjda,zašto neke UL-ke imaju ravni prednji dio,a neke klasični zaobljeni ????

Shole

ovo je tzv. "GT" prednji kraj koji je nešto skuplji od "ravnog".  Samo na UL klasi možeš izabrat koji ćeš prednji kraj.  Sve druge imaju isključivo kosi,  dok  "H" ima isključivo ravni.

podgora

Novi ja mislin prvi u hr
Izbor fb slavonija bus

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

Ništa kinezi samo Volvo,Man,Neoplan,Setra,Mercedes.

Dreamwalker

Uzivo jos bolje izgleda. :) Bit ce fotka navecer. :)
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

ROAD

Davno sam radio ovu fotošop obradu, ali eto naslutio sam ga, nadam se da će bar malo dizajn šeme biti slična.

NEOPLAN VIP CLASS

mate

Dakle tema dana, odlicna prinova u Slavonija Busu ;D. Nakon sto je Starliner SB-0555-NG, bio prvi Starliner 2.generacije u Hrvatskoj, jos jedna prinova je ovaj puta ne samo prva u Hrvatskoj, nego i u regiji - Neoplan Skyliner N1222, 2012.godina, uvoz iz Njemacke (Stuttgart), 83 veoma udobna sjedista :)

Dreamwalker

Bus je svakako pojava pogotovo kad ga ne očekuješ. ;D Ekipi iz Slavonija Busa želim puno sretnih kilometara :)

Obećanu sliku neću stavljati, kolega mate me preduhitrio s kud i kamo kvalitetnijim slikama :)

mate

Mislim ipak da si ti prije mene uslikao, pretpostavljam da si ti bio oko 13.30 slikao taman kad sam ja dolazio na AK ;D ;D

Dreamwalker

Jok. Ja sam isao u 15 s Vukovarcima za Zagreb, a ekipa se sa Skylinerom vozila po gradu. Dosli su na kolodvor i onak iznenaden sam ih otisao poslikat, ali nazalost taman mi je dosao bus pa sam okinuo samo jednu sliku i uspio sam decke pitat ciji je. ;D

Nalc

Prekrasan bus, samo da skinu ono "MAN Top Used" sa stražnjeg stakla.

Tipkam dok vozim.....

zlikowszky

Oho-ho...vidi ti makine...Ajde nek su ga upiknuli, barem ćemo imat više prilike vidjet ovakvu makinu uživo na cesti. Posebno me interesira kako će ukopit svoju shemu na njega. Fotomontaža s prethodne stranice daje naslutiti izgled
Tesla je umro, Einstein je mrtav, a ni ja se baš ne osjećam najbolje.....

Scarface

Ovo je uvjerljivo jedan od najljepših buseva u Hrvatskoj. I svakako najljepši katni bus općenito koji postoji. Svaka čast Setri 431 ali ovaj skyliner je baš pojava. Lijepo je i za vidjeti da je stavljen najbolji tip sjedala koji se ugrađuje u Neoplan buseve  8-8

Majstor

Samo mi sudite pošteno !

Matej

Vjerovatno ce u Pozegu na gradski prijevoz hahaha yahoo