Tipovi autobusa na linijama 2016. (neuobičajena vozila za tu liniju)

Autor leonardo123, Siječanj 05, 2016, 15:27:33

Portos

Citat: Man31  u Svibanj 04, 2016, 21:32:53
Leonardo i drugi tema je tipovi autobusa na linijama i ja sam samo rekao a tek navečer je dodano koji su neuobičajeni na toj liniji. ;) Pogledaj frende koji ti je naslov teme.Jesi mi pametan  good_boy biće tebi dobro >hammer<

Da je temu otvarao netko od starijih članova ili netko od moderatora u naslovu teme bi stajalo i ono napisano u zagradi. A to što je napisano u zagradi napisano je kako bi se novim forumašima i onima sklonim spamanju i nabijanju nepotrebnih postova dodatno pojasnilo da tema tome ne služi.
Obzirom da sam dodao dio u zagradi u naslov teme molio bih da se držimo naslova teme i u ovu temu pišemo samo podatke (tekst i slike) kada se na nekoj liniji pojavi vozilo koje na toj liniji inače ne vozi (zglobni gdje su solo, visokopodni dvovrati prigradski gdje su inače niskopodni, mini gdje inače vozi midi i slično), ostali podaci koji ovdje ne budu spadali biti će brisani!

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

421

Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Portos

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

smogovci.bbb2

Obično voze solo/zglob Citaro, danas MAN LC (ne znam da LI JE TO NEOBIČNO ili nije)

"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

421

Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

lovac27

822DoDo

Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.

MAN truck bus

Mercedes 659 na 216/2

Poslano sa mog GT-I9060I koristeći Tapatalk

Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

atr-zgb

GB 850 na liniji 308 od ujutro, 28 uz pratnju dizalice odvucen u zgb!!

421

Dreamwalker

"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

teo2001

leonardo123

Ne moraš to pisati kada sam već napisao u temi Kvarovi autobusa.

marin

Citat: 421  u Svibanj 10, 2016, 15:01:56
  bus123 153 na _____ 220.
Da ga nisi zamijenio sa gbr. 135? Jer sam se danas vozio u gbr. 153 na 236. Dosta se vozač mučio s njegovim vratima, jer ne zna da kod njih, kad se vrata otvore, treba pričekati dok naprave klik i počni gumbovi "blinkati". On je ranije stisnuo i onda treba barem pola minute da se ponovo vrata mogu zatvorit. Može se to i zbrikat, da se može odmah, ali to je APP autobus.

lovac27

Danas nakon dugo vremena na liniji 268 dvije kockice gbr.516 i 520 i citaro I gbr. 541.