Tipovi autobusa na linijama 2016. (neuobičajena vozila za tu liniju)

Autor leonardo123, Siječanj 05, 2016, 15:27:33

Ivan

Citat: 822DoDo  u Svibanj 20, 2016, 07:13:11
Na 225? Uvijek je barem jedan vozni red Conecto

Neki dan je isto bila kocka, gbr. 520...velikogoricki putnici su sigurno odusevljeni...neka..trebalo bi im slat sve te stare kad su toliko bezobrazni
Zašto bezobrazni? Ispada često i da su vozači baš na 268, ali to je krivo razmišljanje iz žablje perspektive.

Ova linija je pretrpana i ima sustavnih problema zbog krive organizacije. Na terenu su izmaltretirani i pod stresom i vozači i putnici. Kad stvari idu tako loše treba ih mijenjati odozgora, a ne kukati kako su ljudi dolje neadekvatni.

Inače, mislim da su velikogoričani itekako dugo trpili torturu vodstva ZET-a (nepravedno je za to kriviti vozače), recimo meni je bilo mučno gledati kako su oko 2000. skoro sve s drvenim stolicama čega je bilo u ZET-u poslali ovdje, iako bi sigruno TAM-ovi s 3 vrata i jačim motorom bolje funkcionirali na pretrpanoj brdskoj liniji poput 128 ili 209 od SL200 koji su zagrebačke uvjete imali vrata premalo i 10 sjedala previše da se nije moglo u njih ući u jutarnjoj špici, a dubravski SG220 s 4 vrata u kratkim gradskim vožnjama od max 15 minuta bi bili korisniji i ne osjetno neudobni na 212, 215 i 218 dok su udobni O305G bili savršeni za 268, no ZET je radio sve što je mogao da stvari ne budu bar malo ljepše pogođene za VG, putnik je bio i ostao zadnja briga a sva takva razmišljanja nadvladavaju neprofesionalne fiksne ideje vodstva i kvazi-tehnička opravdanja koja je uvijek lako smisliti ako znaš osnove tehnokratskog jezika, kao ono da je ne samo dobro nego jedino moguće da svi TAM-ovi moraju biti u VG i nemoguće da su drugdje ili da O305G ne smije na 268 jer nema dosta goriva (iako su uredno mogli kad su morali vozili od 2006. otkad SG220 u APD nije više bilo).

tramvajac 92

MAN truck bus

516 na 220
175 na 109

Poslano sa mog GT-I9060I koristeći Tapatalk
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

tramvajac 92

MAN truck bus

Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

MAN truck bus

553 na 107
Nešto se čudno događa sa kockama jer je i 194 na 107
27 na 214
551 na 222
bus123 byeg

822DoDo

Gbr 512, 513, 514 na 212
Gbr 516, 522, 525 na 269
Gbr 630 na 270
Gbr 451 na 277
Gbr 194, 220, 553, 511 na 107

Info by buSHunter795
Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.

822DoDo

Gbr 631 na 274...kasnio je dosta na polasku u 11:40 iz Dupca (11:25 iz garaze) pa pretpostavljam da nije bilo niceg za disponiranje do zadnje minute

smogovci.bbb2

656 na 219 (valjda radi malog broja putnika pa da prišparaju koju kunu)
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

Dreamwalker

"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

822DoDo

Gbr 629 na 270
626 na 263
625 na 273 (upravo zamijenio 513 na 212 koji je otisao za garazu)

MAN19464

marin

Ima li netko možda informaciju što su APP-ovi Citari radili oko Bundeka jučer? Koga su prevozili? Vidio sam 12 Citara (minimalno 12) punih ko čep zaredom su išli kao prema Jakuševcu, pretpostavljam da su svi bili iz APP jer sam vidio gbr. 190 i nije se moglo vidjet Citara na zapadu, na 172 i 176 sve NG313, a čak i na 125 Citelisi.

smogovci.bbb2

Prema Jakuševcu je vojarna Croatia. Možda je imalo veze sa danom oružanih snaga 28.05.
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza