Nabavke autobusa 2008. – 2017.

Autor maky, Siječanj 18, 2008, 22:26:06

NP-549

A šta možeš kupit u Njemačkoj za  4 hiljade Eura ? 

man323

Nailazio sam na Citare i NL-ove do 2003. za nekih 4-5 tisuća eura, sa 700-800 tisuća km

Shole

A mi popravljamo kompletno razbijeni prednji kraj od MAN-a SU240 iz 1993. 

RegioBus

Upravo sam napravio đir s #302 (ST-1938-F) na liniji 11 i osobno mi se bus svidio i dosta je očuvan u odnosu na većinu Prometovih iako je na nekim mjestima u unutrašnjosti ofucan odličan je u odnosu na šta ostali Prometovi liče iako će se vjerojatno i on ubrzo uništit, ali inače odlično zvuči, dobro vuče i nije raskliman toliko. Jako dobar bus za svoje godine. Ove slike su sve nabrzinu bile pa ružno izgleda, ali čisto da se vidi taj bus pošto zasad nemamo nijednu sliku njega iz Splita:

Tomek

Šteta da nisu ovu naljepnicu Promet sprijeda stavili u žutoj boji, mislim da bi dobro pasalo.. U ZET-u su ti autobusi potrošeni, gorih od njih trenutno ZET nema, ali opet jako su kvalitetni, skoro pa i neuništivi.. Kad gledamo svako malo zapaljenja raznih autobusa treba reći da od 99. otkad su novi stigli u Zagreb nijedan iz te serije od njih 20 se nije zapalio, a nisu baš nešto održavani..

STress

Straj me je da ću uć u njega kod Općine, pa čut Karmelu kako najavljuje "Linija 130, smjer Borčec"...  ;D

podgora

Ja mislin da su isključili šta kažu jeli ostaju plavci ili frabanje

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

Ništa kinezi samo Volvo,Man,Neoplan,Setra,Mercedes.

smogovci.bbb2

Citat: STress  u Lipanj 13, 2016, 20:08:53
Straj me je da ću uć u njega kod Općine, pa čut Karmelu kako najavljuje "Linija 130, smjer Borčec"...  ;D
Već dugo nije Karmela nego je glas Mirele Matković inače rodom iz Kruševa
Izvor: http://www.vecernji.hr/zg-zivot/ona-je-glas-koji-nas-vozi-gradom-u-tramvaju-i-autobusu-1053968#
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

STress

Dok nije Tolić, nije me briga...  8)

Urbino LE

Čuo sam da će ih pripiturat u žuto te ugraditi klimu i display. I pisati će Bandić Milan 365 na boku.  ;D

man323

Nije fer prema kolegama iz 2003.

tramvajac 92

Display imaju, samo ga treba osposobit. A autobus iznutra oribat, pa ne možeš takvog prodat. A doduše, kad vidiš ko prodaje kome....

Klima, je kako da ne.

Dreamwalker

Citat: Kolega Ćole  u Lipanj 03, 2016, 18:58:23
Danas sam ih pogledao,sudeći po onome što sam vidio nisu dobro očuvani imat će ovi u garaži posla
Citat: RegioBus  u Lipanj 13, 2016, 18:25:47
Upravo sam napravio đir s #302 (ST-1938-F) na liniji 11 i osobno mi se bus svidio i dosta je očuvan u odnosu na većinu Prometovih iako je na nekim mjestima u unutrašnjosti ofucan odličan je u odnosu na šta ostali Prometovi liče iako će se vjerojatno i on ubrzo uništit, ali inače odlično zvuči, dobro vuče i nije raskliman toliko. Jako dobar bus za svoje godine.

Sunce mu ljubim Splićani, dajte se dogovorite jesu li busevi dobro ili loše očuvani  :P ;D
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

Kolega Ćole

Citat: Dreamwalker  u Lipanj 13, 2016, 23:49:49
Sunce mu ljubim Splićani, dajte se dogovorite jesu li busevi dobro ili loše očuvani  :P ;D
Kad su došli prvi dan u garažu bili su u ''rasulu'',ali su ih doveli u red i sad su dobri,sad izgledaju očuvanije nego kad su došli.

Majstor

Ha ha
Pa dajte svoje dovedite u red
Bili su u dobrom stanju kad su otišli
Samo mi sudite pošteno !