Razno (2)

Autor shef, Ožujak 30, 2012, 22:16:14

NP-549

Pa svi se pune po noći,  osim prigradskih  810, 815, 816, 818 koje vozači sami pune u smjeni tokom dana

Bocko

Sindikat je najavljivao prosvjede, štrajk kada dođe studentske igre.
One dolaze, tj. studenti već u petak, sindikati šute a kakvo je stanje u Autotroleju?
Jesu li povećali plaće, dali slobodne dane u tjednu, zaposlili još 20 vozača ili?

lussin

Na ovo sam skroz zaboravio, a uljepsalo mi je dan ;D . Dakle, danas oko 12 u 820, na Brajdi ulaze dvoje zbunjenih turista sa dvije cvikalice i prislanjaju je na validator. Validator naravno nije reagirao, pa su pokusali sa prislanjanjem na PEL. Buduci da je PEL sam po sebi mutav  ;D slijezu ramenima i smjestaju se u busu. Na neku foru ih vozac nije skuzio, a kontrolor je otisao stanicu prije. BTW 820 me odusevio, malo klapa ali ne smeta, klima lagano puse, taman da nije previse perfeto

kico101

Jesam li ja nešto propustio? Nisam primijetio da smo ozbiljno raspravljali o ovome.

254 600-04-16/ Opremanje 40 stajališta informatičkom opremom za
najavu autobusa na stajalištu 4.600.000,00 otvoreni postupak javne nabave ugovor o javnoj
nabavi 4. kvartal jednokratno

iz Plana nabave za 2016-tu ( Autotrolej )
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

kigor

Opa! Na papiru kada bi to trebalo biti u funkciji?

Bocko

Moguće samo na papiru, da su imali u planu organizirati nabavu i sredstva, hoće li stvarno ili ne...
Ako je 4. kvartal nabava, znači da je krajem godine plan javne nabave, mora makar mejsec dana biti otvoren, pa postupak prigovora na prveden plan i odabir...
Tek najranije onda početkom 2017. se to može pojaviti...
Samo me zanima kojih 40 stajališta...
A cijena mi je abnormalna, 4.6 milijuna kuna za 40 stajališta. Kako može više od 100.000kn po jednom displeju? Pa to je onda od zlata...
Centar grada i još neki?

EDIT:
http://www.autotrolej.hr/att/wp-content/uploads/2016/06/Plan_nabave-12_04_2016_1.pdf

147 600-05-16/ Hardverska i programska oprema za najavu dolaska
vozila na stajalište 500.000,00 otvoreni postupak javne nabave ugovor o javnoj
nabavi 2. kvartal jednokratno

152 600-05-16/ Hardverska i programska oprema za najavu dolaska
vozila na stajalište 500.000,00 otvoreni postupak javne nabave ugovor o javnoj
nabavi 2. kvartal 12 mjeseci

207 600-05-16/ Hardverska i programska oprema za najavu dolaska
vozila na stajalište 500.000,00 otvoreni postupak javne nabave ugovor 3. kvartal jednokratno

254 600-04-16/ Opremanje 40 stajališta informatičkom opremom za
najavu autobusa na stajalištu 4.600.000,00 otvoreni postupak javne nabave ugovor o javnoj
nabavi 4. kvartal jednokratno

Još neki iznosi su abnormalni i nerealni u tom dokumentu, kao da netko dodaje 0 na kraju.

lussin

Ako netko trazi tablicu od 686, na sajbi je od 707

mivano

Boki651

Prekomplicirano, lakše mi je u mob spremit pdf pa odmah imati pristup nego ovo. RiBus je bio zakon prije nego su ga ukinuli.

kigor

Ili jos lakse app Autotrollej sa redovima voznje svih linija. Zivio Ribus ali ....

kigor

Help. Koja linija ima stanicu najblizu stadionu na Rujevici?

NP-549

Nijedna.  Najbliže sa 7A do okretišta HOSTI pa se pješke spustit 500 metara

kigor

Hvala. 7a do kraja i lako se poslje spustim

mivano

Dvije obavijesti s weba (http://www.autotrolej.hr/):

"Zbog sanacije kolnika u Ulici Ivana Zajca, od petka, 26. kolovoza 2016. godine, ukida se stajalište Tržnica. Privremeno stajalište uspostavlja se u Ribarskoj ulici, te za županijske linije u Ulici Riva. Također TuRistički autobus koristiti će stajalište u Ribarskoj ulici."

"Od ponedjeljka, 29. kolovoza 2016. godine, linija 11 prometuje redovnom trasom."

Bocko

Opet isti vozač, ista situacija- 662 na 5 u 11h- smjer Drenova. Već sam pisao o njemu na forumu, ne da mi se tražiti postove.
Vozač je pušač ali meni smeta što on konstantno puši, ima i drugih vozača koji su pušači, ali drže se nekih pravila pa kada stanu, imaju pauzu zapale.
Ovaj puši za vrijeme vožnje, autobus smrdi po cigaretama a prošli put je zapalio jednu za drugom.
Ja znam da nije bajna situacija, nedostaje vozača ali ne može se baš sve tolerirati.