Autobusi - razno (2)

Autor Portos, Prosinac 17, 2012, 08:24:27

Majstor

Samo mi sudite pošteno !

Plavac

Zna netko šta je sad sa školskima g.br 613-620?Mislim da nevoze 612 i 611 ni školski??
Moj Zagreb je lep i ostal BU.

smogovci.bbb2

Danas na Sesvetskim linijama školski busevi u punom pogonu (valjda su City Lion'si angažirani na prijevozu za studentske igre)
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

smogovci.bbb2

Evo još malo fotki (snimljene na brzaka). Znači danas školski 624, 625, 629, 631 (a ima ih vjerojatno još) na Sesvetskim linijama

MAN truck bus

Koliko brzina ima školski regio ? byeg
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

421

@smogovci.bbb2
Kad ti netko maše iz  bus123, ti  mu ne odmahneš?
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

smogovci.bbb2

Citat: 421  u Srpanj 15, 2016, 14:54:25
@smogovci.bbb2
Kad ti netko maše iz  bus123, ti  mu ne odmahneš?
Da, ne odmahnem :)evil

421

Onda imaš zabranu slikanja s moje strane! good_boy
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

tramvajac 92

Citat: MAN truck bus  u Srpanj 15, 2016, 13:04:48
Koliko brzina ima školski regio ? byeg
VOITH 4 brzine, i ograničenje na 100 km/h. 

smogovci.bbb2

Plavac

G.br 549 kako se to desilo? umnik2
Moj Zagreb je lep i ostal BU.

Ivan

Vjerojatno kako i ono kad se dogodi da na 118 u špici vozi školski bus ili kad netko vozi po Al. Bologne u 2. brzini jer mu je tako došlo ili kad (najobjesnija sorta) tramvajci voze vikendom kad nema nikakvih problema u prometu jedan 10 minuta prije vremena a drugi 3 kasnije pa između njih nema ničega pola sata...

Nekoga u ZET-u nije bilo briga kako radi svoj dobro plaćeni i presigurni posao, ništa novo.  kava

Ivan

Danas na 135 gb 76, spuštanje niz Graberje bez retardera, u jednom trenu je izgledalo kao da neće uspjet stat kad je iza zavoja naletio auto iz suprotnog smjera na onom najstrmijem brdu... Postaje zabrinjavajuće koliko često se ovo počelo opet događati u APP.
>:(

Ivan

I 456 na 230 bez retardera.  >:( Očito za ZET najnebitniji dio opreme za autobuse koje se šalje u brdo.
I tak, nedjeljna vožnjica propadne i postane živciranje...

421

Pa 230 baš i nije neka brdovita linija...
Što se tiče retardera > u posljednje vrijeme primjećujem da dosta kolega ISKAPČA retarder putem prekidača na komadnoj tabli jer cmizdre da  bus123 previše cuka prilikom kočenja. Svakako da radi toga trpe kočnice ali i oni koji preuzimaju  bus123 nakon njih jer ne znaju u kakvom su kočnice stanju ( pregrijane ) pa lakše može doći do nesreće ako treba naglo zakočiti.
Dobro da si na svoju konstataciju  "Očito za ZET najnebitniji dio opreme za autobuse koje se šalje u brdo.", sam i odgovorio:" I tak, nedjeljna vožnjica propadne i postane živciranje..."
A tek nama... good_boy  kava