Tipovi autobusa na linijama 2016. (neuobičajena vozila za tu liniju)

Autor leonardo123, Siječanj 05, 2016, 15:27:33

tramvajac 92

marin

U tom trenutku su bila još 3 niskopodna MAN-a na Savkom mostu. Nekad je izgovor da je bus bio na servisu pa su ga naknadno stavili. Ali to nije izgovor jer da je pameti, lako se zamijeni i stavi bus sa dvoja vrata, školski na liniju poput Lipnice ili slično, a na Botinec s troja vrata  glavauzid
Ali u 90% slučajeva nije nikakav servise nego je eto samo tako bezveze stavljan na liniju koja vozi od ranog jutra.

Plavac

Moj Zagreb je lep i ostal BU.

MAN2001

Danas sam vidio Iveca Citelisa solo na 134 izgleda da je bio kvar na drugome pa ga nisu mogli izmijeniti sa nicim pa su stavili solaša hahahah bilo je itekako tijesno!!

MAN2001

solo citelis viden na 121

Nedo

Westin

Citat: Nedo  u Kolovoz 02, 2016, 12:16:51
Stratos 286 na liniji za Blato!
Bio je i prošli tjedan kao i jučer.

Ivan

Jučer je Stratos bio na skraćenoj 168, potpuno opravdano s obzirom da nisam ni u špici vidio više od 10-12 putnika otkad je ljeto a i prije nije bilo više od 20-ak putnika, no danas je opet Lion's City...

Ne kužim te fore, isto kako su i 113, 135 i 137 sasvim dobro funkcionirale s malim nedjeljom pa je netko opet zaboravio da se to može, umjesto da ih stave nedjeljom još recimo i na 129, 130 i 131 a možda čak i 119 a na ponešto od toga bi moglo i radnim danom ljeti, te kante stoje potpuno neiskorištene dok veliki troše gorivo i nabijaju kilometre.

NP-549

Pitanje kako je riješeno zagrijavanje prostora vozača.  Naše Kapene su katastrofalne po tom pitanju i u potpunosti se izbjegava disponiranje na liniju po ljeti koliko god je moguće.  Možda ni Stratos nije puno bolji pa ga vozači ne žele voziti

Ivan

MAN truck bus

Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

smogovci.bbb2

Ne znam buljo koliko je često Citelis prisutan na lin 110 (danas vozi g. br. 683)
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

Ivan

Citat: smogovci.bbb2  u Kolovoz 04, 2016, 13:37:12
Ne znam buljo koliko je često Citelis prisutan na lin 110 (danas vozi g. br. 683)
Dogodi se ali ne često, s obzirom na broj vozila možda otprilike slično kao 112... Najčešće na Savskom mostu je vjerojatno na 133 ali ni to nije redovita pojava.

822DoDo

Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.

Plavac

Citat: 822DoDo  u Kolovoz 06, 2016, 08:24:34
Danas (subota) na 269 gbr 473, 474 i 475
Bilo je i vrijeme jer radnim danom iza 5 može solo vozit po broju putnika a sad je još i subota
Moj Zagreb je lep i ostal BU.