Tipovi autobusa na linijama 2016. (neuobičajena vozila za tu liniju)

Autor leonardo123, Siječanj 05, 2016, 15:27:33

t4

Nije prvi put, već su znali biti nedjeljom solaši na 109... evo i drugog solo, znači nije zamjena, a drugi je gb 312.

Treći je 320 :)

sniff

Ako bi ga poslali preko tjedna,scenarij bi bio kao u Indiji ili Bangladešu.Putnici po krovu.  ::|

MAN truck bus

A prije 2 godine je bio solo MAN na 109 u srijedu gužva 3 vrata se nisu otvorila do kraja nego do pola.  rofl
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

smogovci.bbb2

Danas na 109 voze solo zbog radova na Selskoj cesti a zglobni ne mogu voziti na obilaznoj trasi
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

smogovci.bbb2

Linija 109 u nedjelju izmijenjenom trasom

Zbog radova na Selskoj cesti, na dijelu od Zagorske ulice do Prilaza baruna Filipovića, u nedjelju, 21. kolovoza, od 7 do 20 sati, autobusna linija109 (Črnomerec - Dugave) prometovat će djelomično izmijenjenom trasom.
Sa terminala Črnomerec autobusi prometuju trasom kako slijedi: Ilica - Zagrebačka cesta - Tomislavova ulica - Zagorska ulica - Selska cesta - desno dalje uobičajenom trasom.
Iz smjera Dugava: redovnom trasom do Selske ceste - lijevo Zagorskom ulicom - Tomislavova ulica - Zagrebačka cesta - Prilaz baruna Filipopvića - Cankarova ulica - Ilica - terminal Črnomerec.
U smjeru Dugava, autobusno stajalište Prilaz baruna Filipovića neće biti u funkciji, dok se u oba smjera ukida stajalište Selska. Autobusi će se zaustavljati samo na stajalištima  uobičajenog dijela trase.
Radovi se mogu produljiti u slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta, stoga molimo cijenjene korisnike za razumijevanje.
Izvor: http://www.zet.hr/default.aspx?id=9116

tramvajac 92

Mislim da mogu proći, ali nisam siguran jel može skrenuti lijevo iz Zagrebačke u Tomislavovu.

Logično je da se ukine stanica Selska... ali da se ukine prilaz baruna Filipovića ne. Premjestiti na stajalište ln. 134 da.

marin

MAN truck bus

Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

marin

Ja sam vidio gbr. 293. Možda si ti ovoga vidio kasnije jer je ostao 293 bez plina.  good_boy

MAN truck bus

MAN truck bus

142 na 109
Usputna sa mobitelom.

smogovci.bbb2

MAN truck bus

Pa i nije preko ljeta je ili Citelis ili NG 313 al MAN NG 312 ne svaki dan ispratio sve vozne redove dvokratne i cijelodnevne pa znam valda :-\

Ivan

Nije bilo tako često ovog ljeta iako je 109 velika linija pa se svašta može vidjeti...

A slika mi se čak i sviđa prema mnogima koje smo gledali (ili bili prisiljeni -.-) u zadnje vrijeme, malo je mutna ali sviđa mi se kut iz kojeg ne vidimo bus tako često i zanimljivi oblaci i odrazi u staklima, zanimljivo kad "slučajne" slike kompozicijom nadmašuju "namjerne". :P

MAN truck bus