ATP Šibenik - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:07:28

Avtomontaža

Jučer liniju iz Zagreba koja kreće u 16.00 vozila Čazmina S415HD g.b. 315, a u ispomoć poslan Čazmin plavi N1216HD (zaboravio sam g.b.). Liniju Zadar-Primošten koja dođe u Šibenik oko 20.45 vozio Čazmin N1116 (imao je shemu kao navedena Setra, njegovog g.b.-a se ne sječam). Svi osim N1216HD su imali ATP-ove table s linijama i sve buseve (uključujući i plavi N1216HD) su vozili Čazmini šoferi. Znači ipak se kreće  ;)

Dreamwalker

Puno sam vremena proveo u ovoj Setri S 415 HD i za svoje godine je vrlo udoban autobus. Jedino je pitanje jel ima milijun ili dva milijuna kilometara pošto ima samo 6 znamenki na satu. Ako autobus završi u Šibeniku, mislim da su putnici na dobitku. No to trenutno nije dovoljno.
Mislim da Čazmatrans pod hitno mora ugasiti ime ATP Šibenik jer je zadnjih godina toj firmi načinjena nepopravljiva šteta po pitanju ugleda.
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

VISEON

Veceras na Ljubljani N 1216 sivo plavi
Mislim da je tabla linije CZM

Servis

Citat: Dreamwalker  u Kolovoz 04, 2016, 14:29:46
Puno sam vremena proveo u ovoj Setri S 415 HD i za svoje godine je vrlo udoban autobus. Jedino je pitanje jel ima milijun ili dva milijuna kilometara pošto ima samo 6 znamenki na satu. Ako autobus završi u Šibeniku, mislim da su putnici na dobitku. No to trenutno nije dovoljno.
Mislim da Čazmatrans pod hitno mora ugasiti ime ATP Šibenik jer je zadnjih godina toj firmi načinjena nepopravljiva šteta po pitanju ugleda.

Je li to ona razbijenog prednjeg desnog retrovizora i pomalo hrđava? Vidio sam jednu takvu na kolodvoru u Šibeniku i ostao iznenađen da autobusi takve kategorije mogu se toliko dugo vremena voziti u Čazmi sa razbijenim retrovizorom da mu nosači zahrđaju.

Dreamwalker

Imaš sliku pod Čazmatransom, mate ju je nedavno ulovio. Što se tiče održavanja, to ti je sve od jedinice do jedinice. Ovi autobusi u kojima sam se ja vozio voze mislim u RJ Zagreb i ne paze baš na neke detalje. Ne mogu reći da je održavanje loše, ali bi moglo biti i bolje. Recimo Čazmatrans Vukovar ima odlično održavanje bez obzira na godište.
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

mate

Rijec je o ovoj Setri, inace nakon sto je bila u RJ Međunarodni promet, prebacena u RJ Čazma, uglavnom je vozila ZG-OS (7.30 iz ZG,16 iz OS), te ZG - N.Sad, uz posebne voznje...Sto se nje tice zasad je u relativno dobrom stanju

Citat: mate  u Srpanj 25, 2016, 21:55:54
315 na Osijek - Zagreb

actros

Čazmin plavi Neoplan Cityliner N1216HD gb.684 dobio naljepnicu Autotransporta

zlepur1

Danas sam primjetija da je na većini ATP-ovih međugradskih linija bilo u Čazminim ili njihovim busevima jedan vozać od atp a drugi od Čazme.
Magirus Deutz udobnost na prvom mjestu.

BareVD

Tako je od sredine 6 miseca. Rijetko se dogodi da dva atp-ova idu na liniju. Ima slucajeva ne cesto. Mislin da samo zagreb u 16.00 iz sibenika idu 2 sibenska i na 460DM idu 2 sibenska bez obzira na liniju. Ostalo je misano

Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk

zlepur1

Na bilom volvu na ST-ZD je bija naš vozač i kondukter, a na ZG u 16.00 mišana posada i ČZT neoplan troosovinac.Isto tako kad sam danas iša u Vodice u 12.45 je bija naš regio sa čzt vozačem i našim kondukterom.Zar je moguće da nema dovoljno naših vozaća?
Magirus Deutz udobnost na prvom mjestu.

BareVD

Na 470DM sivog volva san mislija ☺ znan da smo u 16 uvik vozili sa 2 sibenska vozaca i ako bi isa bis onda bi isto isa sibenski ali sam. A izgleda da su u zadnjih 15-20 dana prominili neke stvari... ima nasih vozaca dosta ali su ubacili cazmine ka na ispomoc... ja san odradija dobar dio 6 miseca u medjugradu i onda odjednom vise nema mista za mene... a sad vidim par starih medjugradskih vozaca koji su samo to vozili isto da voze lokal... nesto se dogadja u firmi...

Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk

TAM

Od ove godine i sestrinska firma Autobusni prijevoz d.o.o. je završila u stečaju. Stečajni upravitelj je Renato Sabljić iz Zagreba.
Dani ponosa i slave!

podgora

Danas kraj mene na magistrali prođe bijela bova koju dugo nisam vidio na liniji dubrovnik šibenik

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

Ništa kinezi samo Volvo,Man,Neoplan,Setra,Mercedes.

Inkvizitor

Jel stiglo šta novih vozila i jel istina da se izašlo iz stečaja? bus123

Teutonic

Navodno ima ona dva noviteta (novi Crossway i Daily) koja su tu na forumu mislin,ali zasad ništa od toga mete  ;D