Kvarovi autobusa na riječkim ulicama

Autor nukleusri, Prosinac 06, 2007, 15:45:54

Filemona

Ne znam je li kvar, ali 626 se svako malo gasio danas

MB Citaro

I 614 se znao gasiti, ne znam je to riješeno

Boki651

Nekom busu na 7a riknula elektronika na Sv. Ani. NIŠTA nije poslano da pokrije njegov izostanak na polasku u 20:15 s Hosti pa je taj dio grada bio bez busa nešto manje od sat vremena (19:49 - 20:41).

shef

625 u Strossmayerovoj (HKD). Dijelovi nečega na pločniku.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

lussin

708 krepao na istoj lokaciji kao i u prethodnom postu, niz Kumicicevu i Strossmayerovu mic po mic pun ko sipak

EDIT: Nastavio dalje, displej Garaza.

MB Citaro

655 "umro" danas na Viškovu, stajao na stanici od 8 ujutro do 14:30 dok nije 12 došao po njega.

mivano

653 krenuo za Lokvu danas u 13:45 i na Belvederu počelo nešto jako zujati. Šole ostavio ljude na stanici i otišao u garažu Laginjinom. Za 20 minuta došao 654.

mivano

Sinoć u 621 kod Tete Rože se srednja vrata nisu htjela zatvoriti. Šole jedva uspio osposobiti bus za kretanje. Više nije otvarao ta vrata. 20 minuta stajao na stanici.

mivano

Večeras na zadnjem polasku linije 20 u 626 pao remen. Ostao je na stanici "kod Slavice".

Majstor

Malo off
Tko popravlja mjenjače kod vas /automatic Zf ili Voith / ?
Samo mi sudite pošteno !

NP-549

Na ZF-u nijednom još nije rađeno ništa jer imaju tek oko 300 tisuća,  a Voitha sami popravljamo

shef

209 potpuno mrtav u J.P. Kamova. Ni žmigavaca, ni trokuta, ništa...
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

kico101

Očito su ga prebacivali danas posvuda. 209 viđen danas oko 13,30 na 8-ci.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Matija87

672 (32 Rijeka) riknuo na Mlaci oko 9 i pol ujutro.

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !