Mercedes-Benz Conecto G II

Autor man323, Studeni 02, 2016, 02:08:55

tramvajac 92

Vatrogasni aparat je vani vjerojatno. Negdje u blizini kabine.

man323

Evo gdje se nalazi, kao kod starih Citara. Ovdje nema nikakvog poklopca, dok u Citara toga ima:

Bocko

739 pokvareni displej, kišobran drži papirnatu tabelu.

Boki651

730 već "uspio" stvoriti specifičan zvuk. U prvoj i drugoj normalno radi, ali u trećoj motor proizvodi čudan dodatni ciklični zvuk uz svoj normalni, kao nekakvo struganje. Podsjetilo me na situaciju kad smo kao klinci gurali karton na bicikl između gume i blatobrana da bi bili što bučniji.   

sniff

Malo pre "nježni" autobusi ili su ih Turci slabo zašarafili  ;D ?

man323

Za sve slučajeve što se dogode sa novim autobusima, čitaj greške, se uklanjaju beplatno u ovlaštenim servisima jer su vozila pod garancijom. To vrijedi i za display, i za pogonsku skupinu.
Kako je Autotrolej 2009. reklamirao u bezbroj navrata Citare kod EuroLinea, tako može i sada nove Conecte kod StarImporta preko AK Šopa.

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

Korisnik linije 34

Je li to neka akcija 10+1 gratis ili nešto drugo? O čemu je riječ? :)

Shole

smogovci.bbb2

Ništa ne pišete kako ste zadovoljni sa novim zglobnim Conectima?!
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

Boki651

Na 739 ne radi display, moglo je i u temu Display.

Dino

Nisam siguran koji gr.br. danas, ali linija 2 novi connecto prokišnjava sa lijeve strane sjedalo do prozora. Prozori su bili zatvoreni svi

Shole

Mozda iz klime kaplje kondenzat

Bocko

Primjetio sam da su na nekima namjestili da se otvara samo jedno krilo prvih vratiju.
Ne znam je li to mehaničko ili kako podešeno no svakako dobro za hladne dane.

man323

Vozač ima na instrument ploči botun za blokiranje pojedinog krila vrata. Tipka ima dva položaja; jedan blokira jedno krilo, a drugi položaj drugo krilo.