Globtour - rasprava i novosti

Autor erobuss, Prosinac 21, 2007, 16:54:46

CroHerc

Citat: TOMAZY  u Rujan 20, 2008, 01:19:10
pajdo,plavi VOLVO AV120 vozi liniju Neum-Zagreb,a mozda ga nekad sretnete i za VINKOVCE!!!! ;) ;) ;) ;) ;)

SINOĆ KROZ ČITLUK PROŠAO SA TABLOM NEUM VINKOVCI                  ;)

erobuss

Siguran si da ovaj ima crvene tablice? Radi se o Volvo B12 podvozju, ne prelazi nikakve gabarite. ::|

mate

a i na ovoj zadnjoj slici, mi se cini da Sideral nema HR tablice...nego BH tablice... ;)

erobuss

Zna li itko gdje je druga katnica ZG tablica?

el nino

Druga katnica zg pločica je u Vinkovcima u Merdijanu vozi Vinkovci  -  Beč. I ona je obojena u sivu boju tako da su sada potpuno iste.

erobuss

Nisu iste, ta u Vinkovcima pozadi ima četvrtasta svjetla, a ova iznad okrugla  ;)

Hvala na info  :)

TOMAZY

katnica MERDIJAN VINKOVCI viđena danas na ulazu u Međugorje,radi se o GLOBTOUROV-oj katnici ;)

seso

barbi je sinoc prosao kroz grude..vozi liniju za slavoniju..

mate

Katnica ZG-8872-BH danas na liniji VK-SB-Bec...

Tlimfocit

pa al imaju toliki promet na toj liniji da vozi katnica??????? ??? ??? ??? ???

mate

Moram priznati da je dns bilo putnika...nije bila skoz puna...mozd 3/4 busa je bilo popunjeno kako sam ja uspio vidjet... ;)

Tlimfocit

pa to je dosta...jel tako i inače ili??? mislim vozi li i inače katnica?

mate

Ja sam dns prvi put vidio katnicu na ovoj liniji...inace su na njoj Siderali...a ponekad i Barbi uleti... ;)

tomo

zadnjih par dana bijeli sideral (također sa touringovim obilježjima) vozi liniju Neum-Vinkovci- Neum....

Tlimfocit

čini mi se da sam u petak vidija u Splitu TEMSU od GLOBTOURA na liniji za Mostar...vidija san je samo s leđa al mislin da je to bila ona... baš se vidi kako je početkom akademske godine veći promet na toj liniji pogotovo vikendom....uglavnom su na liniji SIDERALI ili TEMSA ili kooperantski NOGE TOURING...