Tipovi autobusa na linijama 2017. (neuobičajena vozila za tu liniju)

Autor GT-R, Siječanj 05, 2017, 12:40:58

ManNLNG

EUROBUS AV120

MAN truck bus

"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

Palačinka

Korištenje fotografija bez prethodnog upita nije dopušteno. Hvala!

CONECTO430

Citat: Marek  u Lipanj 08, 2017, 12:49:28
94 na 225.
Haha čitam tvoj post 20 puta i ne vjerujem kaj bu i na 268 i 269 kokošinjac izbil haha evil

Poslano sa mog SM-J320FN koristeći Tapatalk

Idem samo jednu stanicu :D

212Alex

Citat: Marek  u Lipanj 08, 2017, 12:49:28
94 na 225.

vidio danas....ajde imam pitanje za sve vas....evo posto ste svi tolki bus-loveri i obozavate buseve i pratite to ajde jedno ovak pitanje koje me intrigira odkak sam sjeo za volan......sta vam znace stalno ti garazni? cesto cujem " joj znas kak je dobar 558" ili " joj onaj 454 man ide ko zvjer " itd.....kaj vam nije vaznije kad primite sluzbu jel sve u redu s busom pa da je i 000000 broj? mislim ono,cude se likovi neki ( ne samo na forumu ) joj wauuu vidi citara na 106 nakon plinaraca osobito danas evo,18** nes je vozio, pa da je vozio i Tamic zar nije bitnije da vozi bez obzira na marku? A drugo, niko uopce ne spominje skolske Ivece,niko nikakva iskustva,a Iveci voze iako vise slice Autoprometu Sisak na cesti ali ama bas niko ne govori iskustva,nisam dosad nijednu sliku unutrasnjosti vidio,pohvale i slicno?
Znaci bitnije je koje je cudo na 225 ili ne znam neke stvari koje su uobicajene kao npr citaro na 227 ili kad stave MAN na 227 to je pojam....Ovaj forum je super ,daleko od svega,to sam vec naglasio ali ljudi dajte se uozbiljite....vecina nas su vozaci pa zar nije bitnije da se razvija tematika oko tog koji je bus bolji za koju liniju nego ne znam " 454 na 227" itd ko da ste spijuni za FBI i CIA.....ak sam uvrjedio kog ok,ak nisam jos bolje ali ja stojim iza svog misljenja,i ispricavam se na dugom postu ali morao sam to naglasit...iako me mrze neki ovdje a i uzivo kao vozaca ali briga me! Ja imam pravo glasa kao i svi u nasoj " lijepoj " Hrvatskoj pa eto.....isprike jos jednom!
si bumo jednu spili

MAN truck bus

Vidi se da nemaš iskustva na Šitelisima jer da imaš imao bi drugačije mišljenje, i inače je veliiika razlika između Citara G II i CItelisa CNG 18. Neka ti to ispriča kolega 421. byeg
"kartu imamo?"

MAN truck bus

"kartu imamo?"

tramvajac 92

135 @ 114.
Treba ga iznutra dobro oribati.

sniff

Školski SL283 s reklamom ( vjerojatno 62) večeras na 209-ki.

leonardo123

Citat: sniff  u Lipanj 09, 2017, 23:15:02
Školski SL283 s reklamom ( vjerojatno 62) večeras na 209-ki.
62 je u APPu, dok istu reklamu kao spomenuti ima i 621 pa pretpostavljam da je on na 209.

tramvajac 92

154 na 115. Display nije programiran za produžetak do Jankomira.

822DoDo

Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.