Vozni park

Autor Dorijan, Studeni 22, 2007, 08:53:06

mannas

Citat: kico101  u Listopad 01, 2008, 11:34:07
Citat: Shole  u Rujan 30, 2008, 01:04:49
708 pola dana kod Novog Lista čekao prometnu policiju, 
Taj 708 nema sreće. Već je imao blizak susret s kamioncinom na Pećinama ( kod crvenog križa ).

Vozi on i dalje !!!

Shole

707 kod Mesokombinata bez prednje šajbe.  Tabla i volan pokriveni najlonom,  putnički prostor krcat lišća

mivano

Citat: Shole  u Listopad 01, 2008, 15:03:44
707 kod Mesokombinata bez prednje šajbe.  Tabla i volan pokriveni najlonom,  putnički prostor krcat lišća
jučer viđen 707 u vožnji u Vukovarskoj
u 637 izvršeno tapeciranje donjeg dijela sjedala;neko vrijeme nije imao tapeciran donji dio sjedala

mannas

614 napokon ugledao sunce ! Izvucen sa kanala , nema reklama , skinute registracije a i limari su se pozabavili sa njim i izmjenjali par trulih limova ! Izgleda da ce biti generalno ofarban pa nam je samo za cekati da vidimo kakav ce se pojaviti na cesti nakon toliko mjeseci izbivanja !  ???

Shole

Jesam lijepo rekao da će brzo iz garaže van.   Pod stablo.

Unutra ima masa novih narančastih stolica.  Mogli su ih barem u par stavit a ne ovako na parove razbroj se,  smeđa, narančasta .....

Usput, ne spada u ovu temu al nema veze,  u  622 u prikolici komplet prefarbane stolice.

mivano

ljetos sam se vozio sa 449 na povratku iz Kostrene i Edo ga prilično brzo vozi,uzbrdo,to ne znam; netko kaže da jedva ide po ravnom-ja nemam takav dojam;osim toga motor ima najljepši zvuk od svih SG220
usput:to da bi se Edo izgubio na Drenovi; pa šta ne bi svaki šole trebo znat sve linije;mada sam jednom bio svjedok da šole koji je taj dan upo sa 468 zbog odlaska 580 na aerodrom nije znao kud ić za Gariće,pa mu je putnik asistiro

ikar

Citat: mivano  u Listopad 09, 2008, 10:03:24
ljetos sam se vozio sa 449 na povratku iz Kostrene i Edo ga prilično brzo vozi,uzbrdo,to ne znam; netko kaže da jedva ide po ravnom-ja nemam takav dojam;osim toga motor ima najljepši zvuk od svih SG220
usput:to da bi se Edo izgubio na Drenovi; pa šta ne bi svaki šole trebo znat sve linije;mada sam jednom bio svjedok da šole koji je taj dan upo sa 468 zbog odlaska 580 na aerodrom nije znao kud ić za Gariće,pa mu je putnik asistiro

Ljetos je bio drugi vozač na 449... na sreću onih koji se voze ;D

Čuj, svi bi trebali znat sve. I kad dolaze novi idu najprije na upoznavanje linija... sad je drugi par rukava što većina na upoznavanju vozi Kastav-Rešetari i takve p**darije koje svako zna di treba ić. Vozi uredno smjenu 10godina i onda nastane frka kad na slobodan dan dobije drugi dio od npr. 681 i treba ić u Mune...

echo

Citat: mivano  u Listopad 09, 2008, 10:03:24

Ako se preskoči da se o ukusima ne raspravlja - 449 ima najružniji zvuk od svih SG220. Zvuči kao pokvarena veš mašina koja želi ubaciti u centrifugu ali to joj nikako ne uspijeva. Najljepši zvuk su imali 424 (prije promjene motora) i 445, a od postojećih 500, 564 i 565. 466 je zakon - pravi zvučni zid

kico101

Dajem glas za 562 ( 533 je ipak zakon ;D ).
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Shole

Bude li anketa otvorena,  upišite mene za 466.  Kad mu se skinu pajoli na sredini, ima isti zvuk kao i kad su na mjestu,  meaning - zvučna izolacija, što je to?

mannas

Citat: kico101  u Listopad 09, 2008, 17:09:28
Dajem glas za 562 ( 533 je ipak zakon ;D ).
Slažem se !!!!!!!!!!!

kico101

Citat: NP-549  u Listopad 07, 2008, 18:41:13
Prošli tjedan sam vidio u garaži dvije palete krcate ovih narančastih felgi.   Čisto sumnjam da su nove,  prije bi reko da su farbane.  Šta su navalili odjedanput sa silnim trošenjem narančaste piture?  Felge se farbaju,  stolice u 614 i 622, pitaj boga šta je sljedeće na redu.  Možda 412  :P   
Vezano uz ovu malu raspravu od neki dan, nešto mi nije jasno. Gledam malo solo Conecte po gradu i svi ( ali baš svi ) koje sam vidio imaju ugrađene te "nove" narančaste" felge na stražnjim kotačima. E, sad, ne vjerujem da se radi samo o novoj shemi bojanja felgi, već smatram da se radi o ozbiljnijem problemu. Ne vjerujem da se nakon 3 i pol godine trebaju mijenjati felge. Da li je ovdje riječ o kakvoj serijskoj grešci koja je naknadno ustanovljena? Znalci? ;)

NP-549

Pa nisu to SU240 da otpadaju kola  ;D
Konektori sigurno nemaju original felge s kojima s došli, nego su im ovo već pitaj boga koje po redu.
Stvar je u tome da se na jesen mijenjaju pogonske gume.  Mogu se mijenjat i u nekom drugom periodu ako su potrošene ili se jedna probuši pa onda promjene sve da nebi bile 3 poderane i jedna nova na pogonskoj osovini.  U gradu se to mijenja kako šefovi odluče,  a u prigradu kako vozači kažu.  Obično čim kasnije u 10 ili 11 mjesecu da budu čim bolje za snijeg.  U gradu im to ionako nije bitno.
Na  694 smo cijelo ljeto vozili sa prednjima na kojima su žice virile samo da se čim kasnije promjene jer da smo  01.07. stavili nove već bi sad imale 40 000 km i još uvijek bi dobro izgledale, ali nebi držale više dobro, i zato su promjenjene 01.10.   BTW  Hvala LEGENDO,  Michelin inCity su strava po kiši

kico101

Istina, ne bih ni primijetio da nisu obojane u narančasto. Svejedno mi nije jasno zašto nisu mijenjane samo gume, a felge mogu ostati koje jesu ( barem je tako na autima ). Očito je netko imao viška narančaste boje iz "vrlo povoljne ponude". ;D

Shole

Citat: kico101  u Listopad 10, 2008, 21:29:50
Istina, ne bih ni primijetio da nisu obojane u narančasto. Svejedno mi nije jasno zašto nisu mijenjane samo gume, a felge mogu ostati koje jesu ( barem je tako na autima ). Očito je netko imao viška narančaste boje iz "vrlo povoljne ponude". ;D
To bi predugo trajalo i radi se samo na zahtjev vozača ako imaju neke specijalne felge.  Gumari imaju u gumarnici uvijek spremne gume sa felgama raznih dimenzija, i kad bus dođe kod njih za 15 minuta montiraju komplet sve nove kotače i bus može van, a  onda poslije gumari skidaju gume sa felgi i na te felge stavljaju nove gume koje će stavit nekom drugom.