Autoherc, Grude

Autor autobusi.org, Prosinac 02, 2007, 09:31:42

erobuss

Citat: autoherc  u Listopad 08, 2008, 07:51:18
zna li ko od vas kada se dogodio ovaj incident!molim vas ako imate kakve informacije! ???

24. rujna iza 13 sati.

autoherc

autoherc

Sto se tice incidenta u Mostaru  provjerila sam i razlog zbog kojeg je vozac isao u suprotnom smjeru a to je zato sto je znak postavljen na nedovoljnoj udaljenosti prije obveznoga smijera.
Nakon sto je vozac skrenuo nije bilo mogucnosti za okretanje s obzirom na velicinu autobusa.
Nazalost moze se dogoditi svakome ali nije opravdanje. :) :) :) :)

CroHerc

MAN troosovinac (roze boje) prije par dana na lini Ljubuški-Čitluk-Mostar ,

a liniju Čapljina-Međugorje-Čitluk-Mostar vozi MAN kojeg dosad nisam viđao (bjela crvena i žuta boja) zna li netko jeli prinova ili su možda nekog prelakirali . na vratima piše AUTOHERC GRUDE

erobuss

Citat: autoherc  u Listopad 10, 2008, 09:46:40
Sto se tice incidenta u Mostaru  provjerila sam i razlog zbog kojeg je vozac isao u suprotnom smjeru a to je zato sto je znak postavljen na nedovoljnoj udaljenosti prije obveznoga smijera.
Nakon sto je vozac skrenuo nije bilo mogucnosti za okretanje s obzirom na velicinu autobusa.
Nazalost moze se dogoditi svakome ali nije opravdanje. :) :) :) :)

Znak je propisno postavljen, ako treba odoh uslikat pa ću ga staviti. Svaki dan tuda prolazim i tvrdnje za takvo nešto ne odgovaraju istini.  ;)

Ubuduće nek manje pričaju sa putnicima, a više prate kud voze. Ovo je dobronamjerna kritika, nema razloga da se bilo tko uvrijedi.   :)

autoherc

Prije svega zahvaljujemo na kritici.sto se tice incidenta nažalost  ne možemo vratit vrijeme i promijenit nešto ali nismo se uvrijedili.Zahvaljujući vašim opažanjima i kritikama nastojat cemo poboljšati  našu uslugu. ;D

TOMAZY

a kako je na njemačkim linijama,ima li putnika??

autoherc

sto se tice linije za njemacku mi smo zadovoljni! :D

erobuss

Kupljen još jedan autobus, ovaj put se radi o prvoj generaciji Man Lion's Star...

Ex Postbus Austrija (stara shema bojanja - crveno-žuta). Ima koma retrovizore koji mu stoje kao magaretu biseri  :D

Reg. oznake: 271-J-224

CroHerc

Citat: erobuss  u Listopad 16, 2008, 13:06:16
Kupljen još jedan autobus, ovaj put se radi o prvoj generaciji Man Lion's Star...

Ex Postbus Austrija (stara shema bojanja - crveno-žuta). Ima koma retrovizore koji mu stoje kao magaretu biseri  :D

Reg. oznake: 271-J-224

o tom sam ja govorio vozi liniju Čapljina - Međugorje - Čitluk - Mostar

lerotai

danas u stuttgartu je viden neki sivkasni MAN .. nesto novo?

putnika je u stuttgartu uvik malesan broj ... nista vece od 5
no sikiriki

erobuss

Citat: lerotai  u Listopad 17, 2008, 18:11:13
danas u stuttgartu je viden neki sivkasni MAN .. nesto novo?

putnika je u stuttgartu uvik malesan broj ... nista vece od 5
Vidio sam ga neki dan na AK Mostar, ali nisam zapamtio tablice  :-\

evobus

Evo jedna brzopotezna slika u prolazu :P

autoherc

MOLILA BIH SVE FORUMAŠE DA AKO SU U MOGUĆNOSTI DA MI POŠALJU SLIKE AUTOHERC AUTOBUSA JER PRIKUPLJAMO MATERIJAL ZA OVOGODIŠNJI KALENDAR.
MI IMAMO SLIKE NAŠIH AUTOBUSA ALI SMATRAM DA SU SLIKE ZANIMLJIVIJE AKO SU SLIKANE SPONTANO NA RAZLIČITIM LOKACIJAMA.
AKO STE U MOGUCNOSTI   DA IH POŠALJETE U BOLJOJ KVALITETI(VELIČINA 2-4 MB) BILA BIH VAM ZAHVALNA NA ADRESU autoherc@tel.net.ba

:-*

lerotai

no sikiriki