Razno (2)

Autor shef, Ožujak 30, 2012, 22:16:14

Toni602

624 pišti ko vrag na šestici. Koji mu je vrag?

Poslano sa mog SM-A320FL koristeći Tapatalk

602-masaza za kicmu, a muka za guzicu!

Bocko

Ništa nam ne može biti dugo čitavo, mora da je netko ovo rezao skalpelom, ne znam kako se drukčije moglo izvesti:

Nadam se da nikome neće upasti torbica ili nešto kroz izrezanu harmoniku. Baš mi pada na pamet kako ovo riješiti, da li mora kompletno mijenjati cijela strana, zašiti se baš i ne može, eventualno sa srebrnom trakom poljepiti.

kico101

o-0
Citat: kico101  u Travanj 23, 2018, 20:40:13
Da li netko prati koji je prosječni vijek novotarija u Rijeci. Sjeća li se tko još elektromobila na lukobranu, a ni bicikle baš ne viđam previše. Zelena linija 100, linija 13A G. Vežica- Lopača, u koliko buseva rade najave stanica, u koliko klime, u koliko displayi?
Da nastavim ( OT, ali jbga ):
Aerodrom u riječkoj luci ( još stoji terminal kao spomenik )
Tunel od Sv.Vida do talijanske gimnazije ( zatvoren zbog tehničkog kvara? )
Riječke gradske šetnice ( osim što moraš imati GPS da pogodiš zamišljenu trasu koja ionako ide više po cesti nego kroz prirodu )
Šetnica uz Rečinu ( nakon što je slavodobitno izgrađeno onih parsto metara od ex tvornice papira do Koporova ( strmine se ne bi posramila niti staza za Risnjak ), stalo se na malom mostiću od valjda 20-ak metara s kojim bi se moglo do mlina i dalje do izvora. Radi se o mostu veličine Pelješkog mosta pa su tehnički problemi, a možda osvane i kakva građevinska parcela za otkup )
Lukobran ( nema poštene klupice, a kamo li WCa, a da o iskorištavanju ex zgrade dezinsekcije da i ne govorim; iskorištavanje postojeće pruge za nekakvo vozilo je science fiction )
Sportski centar Vežica ( iznad Lenca ) -  do sada betoniran jog i ništa više
Park znanosti Mlaka ( znanost?-3 elementa )
revitalizacija prostora ex. Torpeda uključujući jedno od najvećih riječkih industrijskih znamenitosti-lansirnu rampu za torpeda.
Veletržnica ribe ( whatafuck )
Cesta Rujevica-Viškovo
Nova cesta za Kastav
Spojna cesta na Drenovi
Novi autobusni kolodvor.....
good_boy

Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

mivano

Citat: kico101  u Svibanj 13, 2018, 17:25:40
o-0Da nastavim ( OT, ali jbga ):
Riječke gradske šetnice ( osim što moraš imati GPS da pogodiš zamišljenu trasu koja ionako ide više po cesti nego kroz prirodu )
Šetnica uz Rečinu ( nakon što je slavodobitno izgrađeno onih parsto metara od ex tvornice papira do Koporova ( strmine se ne bi posramila niti staza za Risnjak ), stalo se na malom mostiću od valjda 20-ak metara s kojim bi se moglo do mlina i dalje do izvora. Radi se o mostu veličine Pelješkog mosta pa su tehnički problemi, a možda osvane i kakva građevinska parcela za otkup )
Lukobran ( nema poštene klupice, a kamo li WCa, a da o iskorištavanju ex zgrade dezinsekcije da i ne govorim; iskorištavanje postojeće pruge za nekakvo vozilo je science fiction )
revitalizacija prostora ex. Torpeda uključujući jedno od najvećih riječkih industrijskih znamenitosti-lansirnu rampu za torpeda.
Cesta Rujevica-Viškovo
Nova cesta za Kastav
Spojna cesta na Drenovi
good_boy
Tunel funkcionira - bio sam prošli tjedan.
Cesta je skoro pa dovršena no neki tip se sjetio da ne da zemljište. Traži 500 000 kn na ime buke i zagađenja.

NP-549

Da je ovo prav(n)a država srušili bi mu kuću. Napravio ju uz sam rub parcele i sad kuka i plače

kico101

Citat: NP-549  u Svibanj 14, 2018, 06:33:20
Da je ovo prav(n)a država srušili bi mu kuću. Napravio ju uz sam rub parcele i sad kuka i plače
Točno tako.
Ako je sva dokumentacija, uključujući i vlasništva na čitavoj trasi ceste bila uredna prije započinjanja građevinskih radova, ne vidim nikakav pravni temelj da lik tuži i zaustavlja radove. Bojim se samo da je investitor pokrenuo radove bez kompletne i pravovaljane dokumentacije. Ukoliko postoji i najmanji problem s vlasništvom na bilo kojem dijelu zahvata radovi se ne smiju započinjati. Ali u nas je na način-ajmo započeti, pa će se papiri rješavati u hodu. Baš me zanima tko će platiti nastale troškove i hoće li tko dobiti kakvu kaznu i biti deložiran/smijenjen s funkcije ( na pitanje znam odgovor ).

mivano

Lik je navodno građevinski poduzetnik, i kuće je u postupku legalizacije.

GT-R

Vidio sam jednog vaseg Iveca jucer u Zagrebu, gbr 726 ako se dobro sjecam, zna tko zasto je tamo?

tramvajac 92

Moguće da je neki izlet bio. 724 - 727 su Arwayi.

Bocko

593, prvo rasvjetno tijelo (fluo cijev) je puna vode.

gorgoroth

Citat: kico101  u Svibanj 13, 2018, 17:25:40
o-0Da nastavim ( OT, ali jbga ):
Cesta Rujevica-Viškovo
Nova cesta za Kastav
Spojna cesta na Drenovi
good_boy

Krivaca za nevedeno jako puno

lussin

203 danas "predstavljen" na Trgu 111. brigade HV-a skupa sa novim Stralisom NP od Čistoće. Obersnel natuknuo da je u planu nabavka još 30 plinaša za Autotrolej

kico101

On je lud. 100%. Punit će ih s plinom iz mojeg cijenjenog .... ;D

Jedva stignu napunit i ovo što je tu ( a uvijek je bar 10-20% izvan stroja ).

NP-549

Kad bi punionica na Mlaki radila punim kapacitetom, a ne maximalno sa 50%, onda nebi bio problem ni još 30 autobusa.  Ovako je već i sad problem napunit više od 15 autobusa preko noći.

Boki651

Nema on pojma što govori. Stalno ističe kako su busevi klimatizirani. Da se provozao neki dan u 811 pa da vidi što je standard. Ljudi su bili u sauni, a puhanje vrućeg zraka u iberu.