Autotrans – novosti

Autor autobusi.org, Studeni 24, 2007, 10:53:27

Shole

Hmmmmm !?
Za tu bez tablica i sa zelenim crtama smo zaključili da je 963 novoobojana,  ali prije bi sad rekao da je ta čisto bijela unutra 963 pošto nema zadnjeg stakla.  Izgleda da su na onim APP-ovim skinuli plave i stavili zelene crte.  Bumo vidli.  Čudi me da APP-ove nisu dobile @ dizajn pa da budu ko 1038.

shef

Jučer sam konačno u Tinjanu (pršuti!!!!) naletio na Dubravu 990, već ima više od godine i pol da je nisam vidio, vozila je talijane na degustaciju. Bit će i slika, ali nije na mom aparatu. Također sam sreo i novi Daily, pretpostavljam da je to jedan od onih 131x, tablica je RI-xxx-PZ, ima Irisbusovog delfina umjesto natpisa Iveco na nosu.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Shole

Kako izgleda Daily u @ izdanju?

Shole

Da budem iskren, ja sam na to zaboravio.  Nije vijest jer je bilo još u ponedjeljak ili utorak.

U Gorskom kotaru, na staroj cesti Rijeka-Zagreb na ulazu u mjesto Donja Dobra sa Riječke strane dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali biciklista (73) koji je smrtno stradao, i autobus Autotransa Rijeka, Setra 1102,  Ri-465-JE kojom je upravljao B.T. (56) iz Rijeke.   Do nesreće je došlo kad je u dugom lijevom zavoju biciklista koji se kretao uz desni rub kolnika iznenada odlučio prijeći na suprotnu stranu ceste prilikom čega ga je zakačio autobus koji se kretao iza njega u istom pravcu.  Na mjestu je smrtno stradao.

boro

Danas sam u Puli sreo Novi Iveco Daily, bijel,bez ikakve sheme,riječke tablice i gb.1314 .

ko_to_tamo_peva

Pročitah danas na teletextu, pa zapjevah od sreće...

S danom 05. studenim 2008. godine dolazi do snižavanja cijena putnih karata u prosječnom iznosu od čak 5,8% na svim linijama koje samostalno obavljaju prijevoznici Autotrans d.o.o. Rijeka i Istra Promet d.o.o. Umag.
::| ::| ::|

5AR

Citat: 5AR  u Studeni 16, 2008, 01:05:04
1275 prešao u PJ KRK

http://i218.photobucket.com/albums/cc265/petar22/Autotrans/PB141547_resize.jpg

http://i218.photobucket.com/albums/cc265/petar22/Autotrans/PB141552_resize.jpg

Citat: Shole  u Studeni 16, 2008, 01:36:52
Umjesto kojeg, jel se neki sprema za odstrel ili je to pojačanje?
1291 je na bolovanju, boli ga glava i otišao je u Rijeku na liječenje, a ima šanse da se ne vrati pa bi mu to bila zamjena za sad.

Novost u PJ Cres 1315 RI-287-RA

Shole

5AR

Citat: Shole  u Studeni 16, 2008, 23:38:34
To je onaj iz Novog Lista
Je, bio je večeras i na vijestima Kanala RI.

Shole

Kico101 i shef su jutros valjda u štrajku, a meni se neda prepisivat.

U Novom Listu danas članak o problemima putnika na liniji Rijeka-Novi V.   Radi se o mještanima Jadranova koji imaju svega jedan ili dva polaska dnevno kroz mjesto, a inače moraju pješačit 2 km uzbrdo na magistralu i onda je pitanje dal će im bus tamo uopće stat.  I tako se ljudi žale kako i ta jadna dva polaska idu tako da se ne stigne u Rijeku u školu jer bus dolazi točno oko 8 ili malo kasnije, a nisu sve škole na Žabici.  Popodne uopće ne prolazi kroz mjesto, tek navečer u 19:40 ide za Novi kroz Jadranovo.  Na sjednici Grada Crikvenice kamo Jadranovo pripada su raspravljali o tom problemu, i obećali nekakav dogovor sa Autotransom,  a čak je bilo spomenuto i to da mještani Šmrike koja je udaljena svega 3,4 km i gdje vozi Autotrolej imaju autobusu vezu puno bojle riješenu, a cijene pokaznih mjesečnih karata su više nego duplo jeftinije od Autotransovih, na što je zaključeno da će se razmislit i o mogućnosti dogovora sa Autotrolejem o linija za Jadranovo.

tssp

Jel se ima Autotrans možda plan širenja na inozemstvo?

Shole

To ćeš morat pitat Krmpotića.   Bilo je riječi još na proljeće o preuzimanju Prometa Makarska, ali ni o tome nigdje više ni spomena.

man750

U tablice dodana vozila 1305,1306 i 1312 koja su zamijenila 1211,1212 i 1219 i dobila njihove registarske plocice,
te novi irisbus daily 1313,1314 i 1315
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU
Jedan u MakarskojMAN750 Autobus ispred svog vremena
- S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N -

5AR

Nova poslovna jedinica Zagreb ima za sad dva autobusa. Dubravu 1310 i O404 985 koji je privremeno dok se ne popravi 987.
1051 navodno u novoj shemi.

Shole

Nije navodno, nego sigurno.  Oće li i on u ZGB ili pak na Korčulu?