Nesreće u kojima su sudjelovali autobusi

Autor erobuss, Studeni 30, 2007, 14:25:12

zoki.man.fan

u srijedu je bus man sl283 gbr 120 od ap sisak ima "bliski susret sa kamionom u mahovu(posavina). busu je razbijena prednja šajba, jedna bočna, far...(u biti prednji lijevi kraj)

miky

Jutros oko 07.00 u Komolcu kraj Dubrovnika, momak i cura se motorom zabili u Libertasov g.b. 139   DU 439-DZ. Na žalost nisu preživili.

tomekk

Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

prakticar

Da, a rečenica ispod jedne od slika je "nije poznato zbog čega su se sudarili". Pa mislim.... tko je ikad u životu ijednom bio na ikakvoj cesti znat će o čemu pričam. Znak ograničenja 30, blagi lijevi zavoj (gledano sa strane motorista) i golema brzina.

Sijekao je zavoj, eto što je radio! U 20 do 7 ujutro u subotu mislio je da je sam na cesti (iako mnogi to misle i u 5 popodne radnim danom). Kakav gubitak kontrole, kakve gluposti. Bahatost i ništa drugo. >:( >:( >:(

Žao mi cure. :(

goranxxx

Vozač izjavio da nije dobro poznavao to područje, pa koliko puta sam ja a i svi ostali vozači išli u nepoznato, a i nije mi jasno zašto je bila metalna rampa, za kontrolu visine je uobičajeno da se postavljaju plastične rampe koje samo lupe i upale crveno svjetlo, al ipak možda je to kod njih još uvjek naučna fantastika ??? ??? ???
SETRA 417 HDH

busfan

Citat: goranxxx  u Studeni 09, 2008, 09:44:40
Vozač izjavio da nije dobro poznavao to područje, pa koliko puta sam ja a i svi ostali vozači išli u nepoznato, a i nije mi jasno zašto je bila metalna rampa, za kontrolu visine je uobičajeno da se postavljaju plastične rampe koje samo lupe i upale crveno svjetlo, al ipak možda je to kod njih još uvjek naučna fantastika ??? ??? ???

Isti ovakav slucaj se desio u Madjarskoj prije mozda 2-3 god sa 431DT od Ap Vojvodina. Cini mi se da je tad na liniji za Njemacku vozac pogresno skrenuo negdje u Madjarskoj i posle nije gledao ovo ogranicenje visine :(

STIB

Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

Tomek

Noćas je očito bila nesretna noć za autobuse, no dok glavnu vijest spremaju neki članovi evo što sam našao na 24 sata, nastradao je AV120 od AP Vž-a koji će nakon ovoga vjerojatno na obnovu...

http://24sata.hr/news/clanak/vozac-htio-izbjeci-sudar-pa-je-busom-sletio-s-ceste/90421/?context=naslovnica&web_page_id=main_citatelji

shef

Setra S415GT-HD ATR 1204 oštećena u sudaru na Krku, kod Gabonjina. Zanimljivo, vozila je školski prijevoz OŠ "Vrbnik". Na sreću, djeca bez ozljeda.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

CroHerc