Nabavke novih autobusa (3)

Autor Dreamwalker, Rujan 24, 2019, 16:44:20

Akropola

Danas su objavili izvješće o predhodnom savjetovanju gdje su promijenile neke uvjete za CNG autobuse

Majstor

Najjači su sa snagom
310 KS ne može bas 313 KS 
Za koga se navija kad ima Iveca u Francuskoj na lageru more
Samo mi sudite pošteno !

Akropola

Citat: Majstor  u Prosinac 25, 2019, 01:40:29
Najjači su sa snagom
310 KS ne može bas 313 KS 
Za koga se navija kad ima Iveca u Francuskoj na lageru more

To mi je baš upalo u oči.
Zbog toga kada raspišu nabavu mogla dogoditi žalba na dokumentaciju.

NP-549

Moš mislit kako će vozačka kabina imat staklo na podizanje i spuštanje.  Doduše, ne piše koliki komad gornjeg dijela vrata,  pa je moguće samo otvor za prodaju karata napravit da se podiže i spušta

MAN truck bus

Na ZETovim Urbanwayima se cijelo zaštitno staklo može podizat i spuštat.
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

NP-549

To je onda novo.  Naši su 2017. i nemaju tog.   Više nego očito na šta se ide.  Sretno sa rashladnicima ulja

tramvajac 92

Citat: NP-549  u Prosinac 25, 2019, 07:51:03
Moš mislit kako će vozačka kabina imat staklo na podizanje i spuštanje.  Doduše, ne piše koliki komad gornjeg dijela vrata,  pa je moguće samo otvor za prodaju karata napravit da se podiže i spušta
Imaju i naši Citari to.  ;D

MAN truck bus

...ali samo jedan dio se podiže i spušta, dok kod Urbanwaya cijelo staklo ide do plafona. perfeto
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

smogovci.bbb2

Citaro-i imaju okvir unutar kojega je staklo a Urbani imaju samo staklo good_boy
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

NP-549

Može netko poslikat kako izgledaju vrata kabine ?  Može i s vanjske strane, ne mora s vozačke

smogovci.bbb2

Nema kabine. Imaš staklo koje se diže/spušta iz vrata. To ti je zaštita vozača :'(
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

MAN truck bus

Na drugoj fotografiji se vide vozačka vrata izvana:
https://www.autobusi.org/forum/index.php?topic=22898.msg236912#msg236912

Sa vozčke strane se nalazi ladica, gumb za otpuštanje magneta kako bi se izašlo iz kabine, gumb za spuštanje stakla te prostor za torbu. Staklo se podiže podizanjem metalnog dijela koji služi za zatvaranje otvora za prodaju karata dok je staklo podignuto.

Akropola

U petak 27.12.2019. objavljeno je izvješće o provedenom predhodnom savjetovanju za midije gdje se opet vidi pogodovanje sa izmjenama.

Majstor

Ovo su otpilili
BMC onaj novi minibusić
Samo mi sudite pošteno !

Akropola

Objavljena je javna nabava za nabavku 15 CNG sola autobusa
Otvaranje ponuda predviđena je za 30.01.2020. u 12h.
Procijenjena vrijednost je 30 milijuna kn