ZET razno (4)

Autor Volzhanin, Lipanj 25, 2019, 20:42:19

421

Nikad zadovoljni!
TBJJ nije samo Jurišićeva već i Ilica.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

smogovci.bbb2

Pa zato sam i pitao zašto ne maknu TJJ sa displaya jer pitanje je kad će uopće krenuti autobusi po Ilici
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

Akropola

ZET nabavlje redovno održavanje praonica vozila: Predmet nabave je: ODRŽAVANJE I POPRAVAK AUTOMATSKE PRAONICE VOZILA WESUMAT

Otvorene ponude nitko se nije prijavio što znači dogovor ili neplaćanje.( Covid i potres )

MAN truck bus

Evo da ga imamo i ovdje zabilježenog - ZETov MAN za održavanje gornjeg voda M-70 danas u akciji kod Glavnog kolodvora.
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

MAN truck bus

Citat:
29. SVIBNJA 2020.
ZAGREBAČKE FONTANE U ZNAKU ZET-A

Fontane u Ulici Hrvatske bratske zajednice večeras su bile osvijetljene za sve radnike ZET-a u znak zahvalnosti Grada Zagreba za njihovo nesebično zalaganja i angažman za vrijeme epidemije koronavirusa i potresa u Zagrebu.

Fontane je obišao i gradonačelnik Milan Bandić sa suradnicima te se fotografirao s okupljenim radnicima ZET-a na čelu s predsjednicom Uprave, gospođom Ljubom Žgelom te im se zahvalio na bespogovornom odrađivanju posla i u najtežim trenutcima.

Od samog početka epidemije koronavirusa, kao i nakon razornog potresa koji je zadesio Zagreb, svjesni važnosti funkcioniranja javnog gradskog prijevoza, radnici ZET-a su bili na terenu te odgovorno i profesionalno odrađivali svoju dužnost i sve zadatke kako bi plavi tramvaji i autobusi bez kojih je Zagreb nezamisliv, i dalje sigurno vozili i prevozili naše cijenjene sugrađane.

Izvor: https://www.zet.hr/aktualnosti/vijesti/zagrebacke-fontane-u-znaku-zet-a/7277
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

Paško

Jel itko provjerio da nije bila koja fotografija s foruma? >:D
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

MAN truck bus

Nije bilo forumskih fotografija.  ;)

Akropola

Baš im je fora parkirati se na početku žute trake tako da bus ne može proći kada ide prema Glavnom kolodvoru kao i stati na stanicu.
Dan prije napravio Vodovod pa ZET istu glupost. Ima okolo praznog parkinga koliko hoćeš i drugih opcija.

421

Dakle,izvjesno je da se gradi, tko je investitor i što slijedi APD nakon izgradnje > CH4!
"Od samog početka epidemije koronavirusa, kao i nakon razornog potresa koji je zadesio Zagreb, svjesni važnosti funkcioniranja javnog gradskog prijevoza, radnici ZET-a su bili na terenu te odgovorno i profesionalno odrađivali svoju dužnost i sve zadatke kako bi plavi tramvaji i autobusi bez kojih je Zagreb nezamisliv, i dalje sigurno vozili i prevozili naše cijenjene sugrađane."
Ako me sjećanje ne vara, "plavi tramvaji" stajali su u spremištima dok su  bus123 bus123 bili van pogona SAMO jedan dan.
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

NP-549

Nema druge nego Šitelise nazad odakle su i došli

Tomek

Možda ne sve, ali pola definitivno da.

NP-549

Novi CNG Man u APP a Citelise nazad ;)

421

NP-549

Dobro ajde nek i tebi bude jedan sanak:  Jolly dobio natječaj za 30 zglobnih CNG i 20 solo Citara CNG 

p.s.  Čestitam na rezultatima    :-*

tramvajac 92

Solo Citari počinju sa 421  :)evil