Autobusi - razno (3)

Autor CONECTO430, Lipanj 08, 2017, 13:09:02

marin

Danas sam u par navrata vidio Crossove garažnih brojeva 111-117 ili 116, nisam siguran, kako voze prema Resniku vjerojatno.
Za sad su to svi gbrovi koje sam vidio, regani naravno, HU slova na tablicama. Valjda završno slaganje.

MAN truck bus

Jučer viđena dva Crossway LE gbr 390 i jedan bez gbra na Branimirovoj u smjeru APDa.
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

Portos

Citat: marin  u Srpanj 17, 2020, 15:32:57
Danas sam u par navrata vidio Crossove garažnih brojeva 111-117 ili 116, nisam siguran, kako voze prema Resniku vjerojatno.
Za sad su to svi gbrovi koje sam vidio, regani naravno, HU slova na tablicama. Valjda završno slaganje.

Dakle APP Crossway dobili brojeve 111÷117?

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

Portos

Citat: MAN truck bus  u Srpanj 17, 2020, 15:36:43
Jučer viđena dva Crossway LE gbr 390 i jedan bez gbra na Branimirovoj u smjeru APDa.

390?

Nadam se da si krivo vidio. Ne, ne sumnjam u tebe i tvoj vid ali ne bi li trebali APD Crossway dobiti brojeve 421÷427?

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

MAN truck bus

Da, 390. Žao mi je što nisam uspio fotografirati.

Po svakoj logici bi Crosswayi LE trebali biti 421-427 (ako ih 7 dolazi u APD, s obzirom da ih je Marin vidio 7 vjerojatno iz smjera APPa). Osim ako ne planiraju Citye ugurat u 421 do 429 iako bi mi bilo logičnije da nastave od 478 nadalje (ako uopće Cityi dolaze u APD).
"kartu imamo?"

Tomek

Dubrava:
7 Lion's Cityja
7 Iveco Crossway LE

Podsused:
8 Lion's Cityja
7 Iveco Crossway LE

421

A šta san ja reka` ??? > podjele radi.
Gbr by "reko mi vozač": true or false ???
Da li je napokon pogodio ???
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Volzhanin

Točno je, pogon Dubrava 390....

MAN19464

Možda sad Gorica dobije MB Conecto, krajnje je vrjeme za taj transfer.

smogovci.bbb2

Stariji imaju prednost, dakle Citaro ::|
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

lovac27

Mozda i dođu conecto u ApPVG,pa i man 2004 gbr.67 do 74 je 2004 pa su došli prije u VG nego manovi 2003 gb 23 do 36

MAN19464

Eto ima nade za conecto u vg garaži.

Tomek

Kod ZET-a zadnjih godina ne postoji logika, al očekujem da u Goricu stignu NL 263 27-36 (10kom) i 655-663 Citari (7kom) makar bi bilo logičnije da stignu Conecti iako bi ostavio u Dubravi poneki za onu tragediju od ceste na 213.
Isto tako bilo bi lijepo da se netko sjeti pa pošalje 9ku i 430 u Goricu da bar sad pod stare dane naberu nešto kilometara.
Jel zna netko dal je već koji NL 263 iz 99. odjavljen?

MAN truck bus

@Tomek

Tragedija od ceste na 213 se u potpunosti obnavlja te će po završetku radova svi autobusi moći voziti bez problema.
Koliko znam, 9 redovno vozi školski prijevoz za vrijeme trajanja škole, a i 430 je znao često uletiti na školsku liniju.
"kartu imamo?"

Tomek

9 je uletavao na 159 i nije u nekom bajnom stanju, većinom stoji u garaži.
Djelu NL263 u Gorici je će isteći registracija ovih dana, ne znam koliko Gorici opće treba sad ljeti za izlaz, al već ovaj tjedan bi se trebalo tamo nešto poslati.