Linije - razno 2020.

Autor vrba, Veljača 02, 2020, 17:40:26

tatratram

Kružna linija čeka polazna vremena samo na jednoj strani. Isto funckionira i 141, a za nju ni nema približnih vremena iz Vinograda. Pretpostavljam da je i u atron zapisana kao jedan polazak za cijeli krug.
Možda bi bilo bolje da su ju stavili za Dubravu ili Klin/Koledinečku da se ljudi ne voze "nazad" do Dupca.

tramvajac 92

Linija ima smisla donekle, jer pokriva rupu od kilometra između stanica, bolje 10 min vožnje u kokošinjcu, nego 15 min pješke do 223 i još 15 busom do tramvaja u Dubravi. Više bi volio da 213 svraća u taj dio Branovečine, ali mislim da ne može tuda normalni autobus. Stupovi su sve i svuda...

tatratram

Citat: tramvajac 92  u Kolovoz 09, 2020, 09:19:30
Linija ima smisla donekle, jer pokriva rupu od kilometra između stanica, bolje 10 min vožnje u kokošinjcu, nego 15 min pješke do 223 i još 15 busom do tramvaja u Dubravi. Više bi volio da 213 svraća u taj dio Branovečine, ali mislim da ne može tuda normalni autobus. Stupovi su sve i svuda...
Čak ne bi bilo naodmet da su je skroz do Novoselca stavili. Jer sad pak gornja polovica Branovečine ima kilometar do busa. Npr. još jedna stanica kod raskrižja s Lektrščicom i okretište u blizini onog ficleka koji povezuje Branovečinu s Novoselečkim putom.

tramvajac 92

Sutra imamo u prometu izvanrednu liniju Krematorij - Remete - Krematorij.
Od 08:05 do 20:45, svakih 20 min.

Melisa Kodžoman

Jedno pitanje. Zašto linija 313 ima naziv Zagreb (Glavni kolodvor) ako radnim danom sve polaske ostvaruje iz Gorice? Čak i u tablici za radni dan piše Velika Gorica, a u suboti Glavni kolodvor.

atr-zgb

Subotom nema polaska iz gorice, nego je 311 spojen sa 313 i ima dva polaska preko vukomerica.

Melisa Kodžoman

Citat: atr-zgb  u Kolovoz 16, 2020, 14:43:05
Subotom nema polaska iz gorice, nego je 311 spojen sa 313 i ima dva polaska preko vukomerica.
Znam to, prvenstveno sam se referirala na radni dan, odnosno zašto naziv linije onda nije Velika Gorica - Vukomerić jer sve polaske radnim danom ostvaruje iz Gorice.

atr-zgb

Mozda radi dozvola ministarstva prometa, to samo oni znaju ✌️

tramvajac 92

Od sutra u 17 još izmjena na 109.

Citat:Dugave - redovnom trasom do raskrižja Selske ceste i Zagrebačke avenije – (lijevo) Zagrebačka avenija – (desno) Ulica Dragutina Golika – (desno) Baštijanova ulica – (lijevo) Selska cesta – (desno) prilaz baruna Filipovića - (lijevo) Vodovodna ulica - (lijevo) Ilica - Črnomerec.
https://www.zet.hr/aktualnosti/izmjene-u-prometu/dodatne-izmjene-na-trasi-linije-109/7364

Stoji kao i do sad kod kazališta Trešnja i po novom, na tramvajskoj stanici Sveti Duh.

smogovci.bbb2

Jel može zglobni bez zapinjanja proći kroz Vodovodnu
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

421

Citat: smogovci.bbb2  u Kolovoz 19, 2020, 19:34:11
Jel može zglobni bez zapinjanja proći kroz Vodovodnu
U širinu ili u visinu?
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

smogovci.bbb2

A dubinu si zaboravio?! Lijevo skretanje iz Prilaza u Vodovodnu kava
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

421

Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

tramvajac 92

Citat: 421  u Kolovoz 19, 2020, 20:56:40
Može, to je nizvodno.
rofl

Zglobni uspješno skreće iz prilaza u Cankarevu, pa bude i tu. Samo, ako naši sugrađani odu predaleko od crte, onda bude problema.

421

Da, zahvaljujući vertikalnoj signalizaciji i dresuri nadobudnih u startu.
Ljudi imaju obrasce ponašanja pa se trebaju naviknuti na promjene i novonastale situacije poput ove.
Tipičan je primjer linija 212 na skretanju Trakoščanska/Varaždinska, gdje je zaustavna crta na Varaždinskoj uvučena za potreban luk skretanja zgloba  bus123 , ali uvijek se netko upeca jer prijeđe tu crtu.