ZET turistički prijevoz

Autor lav0607, Kolovoz 20, 2013, 09:01:07

smogovci.bbb2

Izvor: https://www.zabavni.hr/2020/05/30/sretan-vam-dan-drzavnosti/
Od ranog jutra, u programu Zabavnog radija pratimo OTVORENI AUTOBUS ZABAVNOG RADIJA, s kojeg Limena glazba KUD-a Preporod izvodi budnice.

Uz potporu Grada Dugog Sela, općina Rugvica i Brckovljani, OTVORENI AUTOBUS ZABAVNOG RADIJA krenuo je u 7:30 od vure u Dugom Selu prema Božjakovini, Brckovljanima, Gračecu i Prikraju te će se vratiti gradskim prometnicama u Dugo Selo.

Predavčevom i Rugvičkom kretat će se prema općini Rugvica i Jalševcu Nartskom i nakon kraćeg zaustavljanja idu prema Svibju, Sopu i Hruščici, kroz ulicu Ljudevita Posavskog i kroz centar Sesveta, Bjelovarskom i Dugoselskom ulicom.

Ovim programom svojim slušateljima čestitamo Dan državnosti. Pozivamo vas da na svoje domove, privatne i poslovne prostore s ponosom istaknete zastave Republike Hrvatske.

"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

garethtrooper

Dajte mi recite kakvo je stanje sa ZET-ovim turističkim busevima? Nisam bio u zadnje vrijeme na Kaptolu. Dal uopće voze? I kaj je sa turističkim vlakićem? Ima kakv info?

smogovci.bbb2

Majstor

Yamahe corona
Cabrio nema koga voziti inače
Samo mi sudite pošteno !

garethtrooper

Hvala obojci. Nadam se boljem proljeću ili čak možda Adventu

MAN truck bus

Zato Feniksbus vozi punim pogonom...izvor FB: Milan Bandić Gradonačelnik Zagreba  kava
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

smogovci.bbb2

Bog je prvo sebi stvorio bradu kava

MAN truck bus

Zbog povećanog obujma prijevoza, danas je u akciji bio Coach  ;D

Izvor: FB Milan Bandić Gradonačelnik Zagreba
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

smogovci.bbb2

421

Ti si u crvenoj majici ???
Desna ruka! yahoo
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Majstor

Samo mi sudite pošteno !

mate

Sve vezano uz ZET morate okrenuti i u politicke vode..vec je x puta rečeno da Forum nije mjesto za iskazivanje političkih stavova, pa tako ni ovdje anti Bandic stavova... kava

Inace, bio je Coach i neki dan u kadru, kada su se ljudi pogođeni potresom selili iz SD Cvjetno Naselje u Hostel Arena...

Ivan

Znači odluku o kupnji ovih autobusa su donijeli vrhunski profesionalci i stručnjaci koji su se slučajno ovaj put poskliznuti pa nema razloga uplitati politiku? Kako bi trebao izgledati forum kad dođemo do ovakvih tema?

Nije mjesto za iskazivanje stavova koji se ne tiču foruma, ali na forumu koji se bavi firmom u javnom vlasništvu ne postoji razlog da ne pričamo smireno i činjenično (pa i s ponekim subjektivnim mišljenjem) o lokalnoj politici.

Majstor

Bas stručnjaci
Man ima jedno 3-4ooo km u karijeri od 1,5g s time da su tu ubrojeni i km isporuke
Feniks tu negdje ali on je isporučen sa 0 km
Prijeka potreba 😅
A  o nestalim Yamahama neću trošiti prostor
Samo mi sudite pošteno !

smogovci.bbb2