Autobusi - razno (3)

Autor CONECTO430, Lipanj 08, 2017, 13:09:02

marin

Citat: vrba  u Veljača 08, 2021, 19:35:25
Zanima me kaj nije bilo u redu s 678 kad si se vozio s njim? Vozio sam se s njim ljetos i nije mi se činilo da je u posebno lošem stanju.  hi
Iako se nisam konkretno u njemu vozio baš kad i Dreamwalker, pretpostavljam po drugima da je tako i u ovome.
Od valjda 10 grešaka koje skoro svaki lista na ekranu, preko razjebanih ovjesa koji lupa doslovno na 30 km/h da misliš da će se bus raspat...Pa od toga da neki ne idu ni po ravnom, kamo li uz brijeg.
Do tastera kod vozača koji su nadoštukavani već više puta kod nekih s razno raznim metalima i slično, pa i ostatak table u nikakvom stanju.
Luft u volanu da ga ne možeš držat ravnog ako se voziš 50 na ravnom komadu ceste....i tako dalje, more je tu još stvari.

vrba

Citat: marin  u Veljača 08, 2021, 22:37:16
Iako se nisam konkretno u njemu vozio baš kad i Dreamwalker, pretpostavljam po drugima da je tako i u ovome.
Od valjda 10 grešaka koje skoro svaki lista na ekranu, preko razjebanih ovjesa koji lupa doslovno na 30 km/h da misliš da će se bus raspat...Pa od toga da neki ne idu ni po ravnom, kamo li uz brijeg.
Do tastera kod vozača koji su nadoštukavani već više puta kod nekih s razno raznim metalima i slično, pa i ostatak table u nikakvom stanju.
Luft u volanu da ga ne možeš držat ravnog ako se voziš 50 na ravnom komadu ceste....i tako dalje, more je tu još stvari.

Kada sam se ja vozio s njim na 213 išao je fino uzbrdo i po ravnom, nisam primjetio da je ovjes u banani, mijenjač nije trzao ili (ok priznajem ,baš i nisam neki guru za sklopove autobusa, pa neka me netko ispravi ak lupam gluposti), motor nije zvučao kao neki traktor, unutrašnjost je bila relativno solidna i to. Dakle u stanju je kao prosječni ZET-ov bus. E sad možda se uspio razj***t u kratko vrijeme, ali nisam siguran... Ili nisam obraćao dovoljnu pozornost kad sam se vozio jbg.  :P klinac

Citaro G Facelift gbr.185

Danas vozio 760 na 172. Tijekom vožnje gornja šipka u busu kod prostora na drugim vratima se doslovno otkinula i zamalo ozlijedila jednog putnika.
Održavanje?!  th-down

Citaro G Facelift gbr.185

682 na 120 - motor mu se čuje kao da je traktor, a ne bus

smogovci.bbb2

545 sa prelakiranim felgama  thumbs
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

421

Jesi prijavio susjeda u Corsi ili vozača zbog kašnjenja ??? ???
Nije  :)evil da imaš fetiš na NAPLATKE?
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

NP-549

Čudne su mi te izmjene guma na sve tri osovine odjedanput :/  Pogon ne može proć sto hiljada dok srednja 300 prođe bez problema

421

Možda su samo prefarbali, ali su ovaj tjedan došli novi naplatci pa su nešto kemijali i iskemijali...
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

NP-549

Ma baš bi išli iz čista mira farbat felge. Nešto je s gumama bilo garant

421

Vidit ću gume, pa ćemo saznati. pivkan

smogovci.bbb2

Citat: 421  u Ožujak 03, 2021, 19:33:58
Jesi prijavio susjeda u Corsi ili vozača zbog kašnjenja ??? ???
Nije  :)evil da imaš fetiš na NAPLATKE?
Corsa je taman kretala sa stajališta i bus je krenuo po rasporedu. 545 je i sprijeda prelakiran, dobio je fon APD ali je ispod zvijezde poplavio. Primjetio sam na dosta autobusa sređene felge (zglobni plinaši, zglobni Citači također). Nije fetiš nego ljepše izgleda cijeli autobus izvana hi
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

Majstor

Samo mi sudite pošteno !

IgorKlasik

Ili reparacija in obrnut red?

MAN truck bus

Citat: Dreamwalker  u Veljača 07, 2021, 17:26:11
Prije par dana sam se nakon dugo vremena vozio u solo Citaru. Bio je #678. Rashod mu miriše na kilometar (ako se prije ne raspadne) pa ih treba pojačano fotkati jer mi se čini da ne budu još dugo.

Ne znam na temelju čega si došao do tog zaključka, nedavno sam se vozio u njemu na 282 i bus ide odlično, mjenjač i retarder besprijekorni, jedino lupa unutrašnjost, ali i dalje manje nego pojedini Urbanwayi.
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

tramvajac 92

145 i 149 na 115, 777 na 114.