Panturist - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 00:39:00

TinO1604

Ovaj koji je slikan je ex OS140KV, a sa crodux reklamom i starim logom arrive je ex OS141KV

Tomek

I 140 i 141 su još prije godinu dana uvezena u Srbiju.

Doki21

Koliko je prodano tih ambasadora a koliko ih je ostalo u PNT.

Tomek

Više nijedan iz te prve Panturist serije od 34 komada nije aktivan u Hr, 12 ih je završilo u Srbiji. Ostali su ili u prodaji ili rashod.

TinO1604

Tako je, neki su prodani, neki i dalje stoje, a neki su izrezani ili čekaju rezanje, no mislim da su zadnje izrezani 130, 132, 134 i 136, trenutno od ambassadora samo je 181MN zasad za rezanje ali to bi trebalo provjeriti još

lussin

TinO1604

Da, on je samo jednom od kad je došao registriran i od onda je zbog kvara na elektronici povučen iz prometa

Majstor

Kako do dijelova sa njih / motor,mjenjač/
Samo mi sudite pošteno !

TinO1604

Obično kad je veći kvar kao što je motor ili mjenjač kad je u pitanju ambassador odma ide u rashod.

MAN464

Znam da sam već pomalo dosadan, ali jeli netko ima taj popis autobusa što su bili na prodaju ili bar link gdje se je to moglo naći (web,facebook..)

Hvala, soorry na smetnji.  hi
AD Maiorem Dei Gloriam!!

"Hrvatska je izvojevala svoju slobodu, svoju samostalnost, svoje pravo da sama odlučuje o svojoj sudbini." - Dr.Franjo Tuđman 23.11.1996.

TinO1604

Samo na pretraživač upiši arriva - vozila za prodaju pdf i odma će ti izbacit.

MAN464

Super hvala ti :) nego vidio sam da je tu Samo Neoplan ZG5885DH, jeli znaš kada je bio oglas za ta 2 Neoplana?

Hvala ti :)  Evo link dolje ispod

https://www.arriva.com.hr/app_common/assets/uploads/servis/vozila-za-prodaju.pdf

BVB.
AD Maiorem Dei Gloriam!!

"Hrvatska je izvojevala svoju slobodu, svoju samostalnost, svoje pravo da sama odlučuje o svojoj sudbini." - Dr.Franjo Tuđman 23.11.1996.

lussin

Ovo je stariji popis, na aktualnom su navedena ta dva Citylinera

lukas auto

Da zaključimo, noviji popis iz studenog je na sljedećem linku:
https://www.arriva.com.hr/hr-hr/nase-usluge/servis-vozila-2

Mark926

Jel nitko nije skuzio na popisu garažne brojeve od Panturista
Ambasadori na 50xx
Citylineri na 10xx

Logika 🤣