Rashodi, posudba i selidba vozila između pogona (2)

Autor lovac27, Svibanj 24, 2016, 21:54:12

MAN truck bus

Naravno da je moguće, samo kad se na forum napiše da je pomor plinskih kontenera onda je čovjek mrzitelj Iveca i preuveličava stvari.
Najveći problemi su sa Citelisima i njihovom elektronikom i zračnim instalacijama, dok su premoreni Citari nakon milion kilometara počeli otkazivati poslušnost po pitanju pogonskog sklopa.
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

ChRiStIaN

@ Autobusi Hrvatska @

tramvajac 92

15 komada neka je papirnato rezerva, možemo slobodno reći da je 5 plinskih zglobnih svaki dan van pogona, jer su na servisu, 5 ostalih ih je ziher isto na servisu ili nekom uređenju. Pretpostavljam da je ponedeljkom najgore stanje.

NP-549

Redovni servis na CNG Ivecu je na 30.000 km.  Tako da na periodičnom servisu, obzirom na njihovu kilometražu, može bit 1 zglobni svaki tjedan.

Citari isto imaju na 30 hiljada, a obzirom da više rade mogu bit 2 ili 3 tjedno na periodičnom servisu.

Obzirom na godine, i tehnički pregled imaju svaka 3 mjeseca tako da i zbog tog mogu izostat. 

Majstor

Otiđite do servisa u Resniku pa ćete vidjeti Zet garažu - 15-20 kom stalno tama
Samo mi sudite pošteno !

NP-549

Naravno,  ja sam nabrojio samo izostanke vezane za periodične servise i tehničke.  Kvarova vjerovatno ima na stotine. I još ih se vozi na drugi kraj grada.

Šta od popravaka na njima radi ZET, a kada ide prekomanda za Resnik  ?

MAN truck bus

Za sve se ide u Resnik, ništa ne šarafe u Podsusedu. Takva je došla direktiva.
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

NP-549

Pa ne ide u Resnik za žarulju lijevog kratkog svjetla,  ili za otpalu rolnicu vrata

ChRiStIaN

Citat: MAN truck bus  u Prosinac 09, 2021, 13:43:43
Za sve se ide u Resnik, ništa ne šarafe u Podsusedu. Takva je došla direktiva.

Zacudio bi se koliko se radi u Podsusedu stvari. Od signalizacije, elektricnih i bravarski radova na dalje.

Fizicka zamjena dijelova naravno, je u Resniku kao i redovni servisi.
@ Autobusi Hrvatska @

lovac27

Gbr.678 i dalje u VG. Lijepo ga je tamo vidjeti. Možda mu se koji još mercedes pridruži.

MAN19464

Možda??  Podjeli s nama koliko citara uskoro dolazi u Goricu, siguran sam da znaš!!!  hi

MAN19464

MAN19464

Tomek

Jel Citaro 678 onda ostaje il je Conecto 432 zamjena za njega?

MAN19464