Tramvajske supstitucije

Autor dean25, Travanj 03, 2009, 16:19:34

Melisa Kodžoman

@ MAN SU220 Ja nisam dežurni komentator da sam odmah s odgovorom pet minuta nakon što me netko prozove. Ako ne odgovorim, može biti da nisam vidjela, a može biti i da prvo trebam doći k sebi. Stalno tražiš mišljenje, a onda kažeš da još pet linija moraš ubaciti i tako dalje. Daj onda sve, cijelu svoju zamisao, kompletnu mrežu pa da se onda kvalitetno iskomentira, a ne ovako parcijalno pet po pet po pet.

@ STIB Postoji veza Savišća s Trgom, to je ova 5ica, ali mislim da bi putnici ionako radije presjedali na Držićevoj nego se vozikali okolo naokolo. Što se tiče duljine 3ke, to je u principu 17ica preusmjerena na Zapruđe. Udaljenost od SDSR do Zapruđa i do Prečkog su tu negdje, Prečko je bliže čini mi se.

Osobno mi se ne sviđaju uopće ovi prijedlozi, a i ovo je prije svega autobusni forum. Nije da sad tjeram nekoga ili izigravam moderatora, ali smatram kako bi tramvajski forum na zeljeznice.net bio itekako adekvatniji za ovu raspravu.

STIB

Citat: Melisa Kodžoman  u Siječanj 08, 2022, 20:10:12
@ STIB Postoji veza Savišća s Trgom, to je ova 5ica, ali mislim da bi putnici ionako radije presjedali na Držićevoj nego se vozikali okolo naokolo.
Naravno, dakle isto kao danas :)
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

MAN SU220

Osobno mi se ne sviđaju uopće ovi prijedlozi, a i ovo je prije svega autobusni forum. Nije da sad tjeram nekoga ili izigravam moderatora, ali smatram kako bi tramvajski forum na zeljeznice.net bio itekako adekvatniji za ovu raspravu.
A dobro, nećemo onda više raspravljat. Nekako ste mi previše odbojni na bilo kakve promjene. Na jedno odredište mi govorite treba direktna veza, na jedno ne treba pa negdje možeš i uz presjedanje tako da završavam s pričom. Sve će to doć na svoje mjesto. byeg

MAN truck bus

Zeljeznice.net
> Tramvaji u Zagrebu
   > Tramvajski promet
      - Poboljšanje u vođenju linija i voznome redu

Tamo raspravljajte o ovoj temi do 2027., ovdje pustite nas da uživamo u blagodatima autobusnog prijevoza na tramvajskim supstitucijama.
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

MAN SU220

Daj onda sve, cijelu svoju zamisao, kompletnu mrežu pa da se onda kvalitetno iskomentira.
Evo da ne ostanem dužan, postojeća tramvajska mreža ali s malim izmjenama da ne zbunjujem previše.

1 ZAPADNI KOLODVOR - DUBRAVA
2 ČRNOMEREC - SAVIŠĆE
4 SAVSKI MOST - DUBEC
5 PREČKO - DUBRAVA
6 ČRNOMEREC - SOPOT
7 SAVSKI MOST - DUBEC
8 MIHALJEVAC - SAVSKI MOST
9 LJUBLJANICA - BORONGAJ
12 LJUBLJANICA - DUBEC
13 KVATERNIKOV TRG - SAVIŠĆE
14 MIHALJEVAC - PREČKO
15 MIHALJEVAC - GRAČANSKO DOLJE
17 BORONGAJ - ZAPRUĐE

BestOne

Trenutačno zbog kvara na električnoj mreži umjesto tramvaja u Novom Zagrebu vozi autobus 607, ali problem je u tome što vozi svakih 30 minuta! Zar je toliki manjak autobusa?

BestOne ~ autobusi.org

smogovci.bbb2

Ja sam vidio 192 i 749 da voze. Ne znam ima li još koji buljo
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

tramvajac 92

Naravno, zamjena je by APP.  ;) vjerojatno su skinuli sa 109 i ta 2 komda, sumnjam da ima rezerve u garaži.

Što se tiče intervala, vjerojatno dečki voze onoliko često koliko mogu izvesti.

Mercedes bus

Nadam se da će malo APD pomoći 607

BestOne

Citat: Mercedes bus  u Ožujak 22, 2022, 14:20:40
Nadam se da će malo APD pomoći 607

Da, pogotovo zato što se normalizacija tramvajskoga prometa očito treba još neko vrijeme pričekati – a slijedi popodnevna špica.

BestOne ~ autobusi.org

lovac27

221 na liniji 607,vidio sam u 15.30 u Savskom gaju. Evo i APD pomaže. To je očito bus skinut s linije 221,jer često na toj liniji vozi taj gbr.

lovac27

U 6.40 je na 607 bio gbr.791

filip123

Opet puknuće cijevi i opet uvedena supstitucija tramvaja autobusima (Zapruđe - Držićeva - Vukovarska)

sniff

Danas oko pola 11 je bio zastoj na Maksimirskoj sat vremena (standardno), a kao supstitucija na trasi Dubrava-Svetice (doduše Branimirovom) skinut je #678 vjerojatno s lin.213. Klimatizacija nula bodova,  uobičajeno raskliman iznutra, ali dobro se ponaša na cesti. Možda mi je ovo bila zadnja vožnja u tim busevima, iako su skloniji samozapaljenjima i svakakvi klempavi već dugo godina, solidno su odradili posao i malo mi je žao što će bit zamijenjeni u APD vjv nekim Crosswayima

822DoDo

Skinut sa 210.
Klimatizacija nula bodova a prozori zatvoreni? Nije se nitko sjetio otvoriti?
Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.