Displeji na autobusima

Autor tomobrad, Prosinac 02, 2007, 20:38:00

ChRiStIaN

Meni isto bijeli puno bolje izgledaju. Al eto...nekome u ZETu je fetis narancasta boja.
@ Autobusi Hrvatska @

MAN truck bus

ZET samo prati kako radi većina u Europi, bez previše razmišljanja.
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

NP-549

Tri do četiri puta skuplji su ovi koji nisu narančasti LED.
Naručivao sam nedavno 1 komplet,  ovaj ko zetov došao 15 hiljada kuna, a ostalo u drugoj boji oko 40 hiljada.
Obzirom da se radi o refreshu starih buseva, ovo je čisto ok.

smogovci.bbb2

Radi se o nabavci novih autobusa. I Trolej uzima nove  bus123 bus123 sa narančastim :'(
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

MAN truck bus

Pa očito je stvar u cijeni, ako su skuplji kad se kupuju zasebno onda su skuplji kad se kupuju i odmah u startu.
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

smogovci.bbb2

A zašto su bijeli skuplji ???

Mercedes bus

zag

791 na 176 bez papirića i sa pokvarenim displejem
161 na 109 hoće li i on biti kandidat za nove displeje?

Kocka O405

Jučer sam u Dubravi iz tramvaja vidio nekog Crosswaya na peronu od 210 i imaju je ispis 182 Groblje Zaprešić Šibice. Vjerojatno se atron malo opustio ;D.
Kocka je zakon :)

MAN truck bus

Jučer je standardno bio kolaps sa ATRONima zbog subotnjeg rasporeda za tramvaje, a radnog dana za autobuse. Vidio sam bar 2 biodizela na 109 bez natpisa, a uzrok ispisa linije 182 je vrlo vjerojatno isti.

zag

smogovci.bbb2

Lako za liniju koja ne postoji ali otkud tamo 548 buljo

421

good_boy umnik2 bolje:
Stajalište 290 u VG.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

zag

538 je dobio nove displeje

Melisa Kodžoman

Citat: zag  u Lipanj 24, 2022, 17:34:45
538 je dobio nove displeje
Ima već tjedan, dva.