Kvarovi autobusa (2)

Autor MB FAN, Veljača 06, 2018, 22:17:24

MAN truck bus

Citat: Tomek  u Srpanj 05, 2022, 00:28:47
Danas D5 vukao neki školski 6x Classic po Ljubljanskoj prema Podsusedu.

gb. 65 je u pitanju.

Školski su u općenito lošem stanju, a glavno pitanje koje se javlja je kako će se na jesen voziti školske linije ako ih sad unište na redovnim linijama.
Sam Classic kao Classic nije loš (na stranu ergonomija, vidimo u RI koliko su napravili kilometara ili Autoturist), a koliko ih je u ZETu uništilo konstantno stajanje uz minimalnu vožnju.
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

421

Citat: MAN truck bus  u Srpanj 05, 2022, 16:16:02
Sam Classic kao Classic nije loš (na stranu ergonomija, vidimo u RI koliko su napravili kilometara ili Autoturist), a koliko ih je u ZETu uništilo konstantno stajanje uz minimalnu vožnju.
Neusporedivo : Autotrolej/Autoturist  VS ZET školski prijevoz > 5: 1  prijeđenih km, 3/2 : xy vozača po  bus123
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

ChRiStIaN

192 ode kod doktora. Stao na Crnomercu, isparivac.
@ Autobusi Hrvatska @

IgorKlasik

MAN truck bus

Nema ZET TAM dizalicu. Ima FAP (D4) i MAN (D5).
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

421

ZET ima D2 Richelieu, D4 FAP, D5 MAN.
TAM je u RI.
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

ChRiStIaN

@ Autobusi Hrvatska @

IgorKlasik

Hvala na objašnjenju i slici.

421

Citat: ChRiStIaN  u Srpanj 05, 2022, 20:57:27
Evo ti uzivo iz cockpita.
Slika, a videozapis s novom kamerom?

ChRiStIaN

Nisam se stigo organizirati
@ Autobusi Hrvatska @

tramvajac 92

Izolir trakom zaljepljeno da ne svijetli greška  th-down

ChRiStIaN

Paaa lakse nego iscupat zaruljicu, kaj ne?  :)evil
@ Autobusi Hrvatska @

421

Upravo > D5 vleče 62 smjer APP.

Mercedes bus

Uživo sa 199, stoji pokvaren pri samome početku mosta slobode

MAN19464

343 u subotu kvae motora, navodno se turbo razletio.