ZET-ova Crna kronika (3)

Autor ChRiStIaN, Lipanj 05, 2022, 19:26:37

421

Citat: ChRiStIaN  u Srpanj 15, 2022, 12:58:19
A komentari su odvratni.
Nitko od komentatora na drustvenim mrezama nije pitao kako su putnici i kako su vozaci.
Glavom i bradom, pitao je s lica mjesta direktor koji se tamo našao. thumbs
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Putnik79

Citat: 421  u Srpanj 16, 2022, 07:40:10
Glavom i bradom, pitao je s lica mjesta direktor koji se tamo našao. thumbs
Istina, pojavio se vrlo brzo nakon sudara.....

ChRiStIaN

Ma to znam, i nije mu prvi put. Stao je nedavno kolegi koji je ostao u kvaru i ugodno ga iznenadio.
@ Autobusi Hrvatska @

Melisa Kodžoman

Citat: smogovci.bbb2  u Srpanj 15, 2022, 19:18:27
Na kojoj liniji vozi/je vozio 534 nakon popravka?
Mislim da još ne vozi, ali pisalo se prije mjesec dana da je skoro do kraja složen u ARZ-u.

Mercedes bus

469-nemoj te mi zamjerit ako je krivi garažni broj jer ga se baš dobro ne sječam, popucano je staklo s lijeve strane vozačevoga sjedala

smogovci.bbb2

Upravo nastradao 222 na AVH kod Aleje pomoraca, ubacio se ispred njega. Nema štete neke na busu
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

Mercedes bus

Da nema neke šete ali, načekat ćemo se da se vrati u promet.

MAN truck bus

Zašto? Ako nije pukla maska možda je već danas u prometu samo na nekoj dvokratnoj.
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

MAN truck bus

78 na 161 sletio sa ceste u kanal.
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

421

Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Putnik79

ChRiStIaN

232 izvan pogona. Sudar, nemam detalje.
@ Autobusi Hrvatska @

ChRiStIaN

375 izvan pogona nazalost. Razbijen zadnji lijevi gornji cosak.
@ Autobusi Hrvatska @

ChRiStIaN

Još jedan novi MAN 37X je izvan pogona. Danas na 615 unfall sa autom. Čovjek iz auta umjesto napred ubacio u rikverc i napucao bus od napred.  glavauzid
@ Autobusi Hrvatska @

ChRiStIaN

344 je imao prometnu u ponedjeljak.
@ Autobusi Hrvatska @