Linije - razno 2007.-09.

Autor tomobrad, Prosinac 01, 2007, 19:50:46

conecto

Citat: erobuss  u Siječanj 14, 2009, 15:48:40
Pa neki je dan u 'Hrvatska uživo' bio prilog u kojem je glavni akter bio ovaj Crafter, s njim bi se trebali voziti zastupnici od garaže do Markova trga (besplatno - jadna sirotinja), ali izgleda da se u njemu voze samo bakice.  :D

Saborski zastupnici inače imaju općenito besplatan prijevoz na svim linijama ZET-a. Valjda im se onda uz dnevnice na plaćici ne mora još i isplaćivati naknada za prijevoz (barem ovaj lokalni).
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

Shole

Citat: conecto  u Siječanj 15, 2009, 09:56:17
Saborski zastupnici inače imaju općenito besplatan prijevoz na svim linijama ZET-a. Valjda im se onda uz dnevnice na plaćici ne mora još i isplaćivati naknada za prijevoz (barem ovaj lokalni).
I to izgleda da im to vrijedi za vjeke vjekova, a ne samo dok su "aktivni" zastupnici.  Onaj idiot od Vladimira Bebića se redovito voza u Rijeci sa nekom kvazi pokaznom iskaznicom koju nitko nikad vidio, i nema ga u saboru sigurno već 5 godina

Tomek

Evo što mogu vozači očekivati kad voze 115 i 136 u Španskom -- na sve više linija dolazi do ovakvih pritužbi, ljudi su sve osjetljiviji

manoplan

Citat: Tomek  u Siječanj 17, 2009, 09:08:46
Evo što mogu vozači očekivati kad voze 115 i 136 u Španskom -- na sve više linija dolazi do ovakvih pritužbi, ljudi su sve osjetljiviji

http://i205.photobucket.com/albums/bb124/zgheart/album1/170120094107.jpg

Ista stvar kao i u Gajnicama  ???. Šta je s tim ljudima? Bolje da se pobune protiv klubova i birtija iz kojih dreče cajke do ranih jutarnjuh sati, a puno ih je Špansko  ;)

MAN fan

pa da...svi se uvijek bune da su busevi preglasni i sve te lovacke price a drugo nista ne dolazi u obzir...ista stvar ko i na crnomercu nedavno ;)

ipiljek

Danas,oko 11, je bila cijela novinarska i TV ekipa na početnom stajalištu linije 121 u Gajnicama.Razlog je premještanje linije o čemu smo već pisali.Bilo bi dobro uhvatit danas ili koji dan reportažu na televiziji, pa ak netko vidi....neka ovdje napiše o čemu je točno bila riječ. :) ;)
18.3.2009. MAN SG220 POSLJEDNJI PUT U PROMETU, TE UJEDNO I MOJA ZADNJA VOŽNJA S NJIM NA LINIJI 124 !!

ivo

Al su pametni ljudi, pa vozači su dolazili na početno stajalište da bi ljudi sjeli i da se nebi vani smrzavali, a vozaču je ionako svejedno gdje če čekati vrijeme polaska, mislim da su si sad napravili još goru situaciju, trbali su prije razmisliti pa onda se tužakati. ;D ;D ;D

brunok

gle kako ljudima u Lipnici u 4 i nešto ne smeta kada bus buči,zato jer oni cjene kaj imaju neko sredstvo da ih doveze,a ovima u španskom treba ukinut bus pa neka idu pješice, e pa da vidimo onda dal bi im što smetalo. . . . .

STIB

Evo, ipak je M.B. našao vremena za otvaranje linije:

Citat:S Kvatrića do Horvatovca od sutra minibusom!
Zagrebački električni tramvaj uvodi sutra, 31. siječnja 2009. godine, novu kružnu autobusnu liniju 204 (Kvaternikov trg – Horvatovac – Voćarska – Kvaternikov trg).
S Kvaternikovog trga minibus će voziti Domjanićevom i Voćarskom do Horvatovca, zatim Bijeničkom te povratno ponovo Voćarskom i Domjanićevom do Kvatrića.
Na trasi dugoj 4.590 metara koristit će se 11 stajališta, a u prometu će minibus biti svakog dana. Radnim danom i subotom prvi će polazak s Kvaternikovog trga ostvarivati u 5.15 sati, a zadnji u 23.15 sati.
http://www.zet.hr/vijesti/novosti/minibusom-s-kvatrica-do-horvatovca.aspx
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

Ivan

Ajd, napokon... Samo ne znam kog vraga su stavili tako rijedak vozni red, ovako će linija biti ili nepopularna, ili pretrpana, ne razumijem zašto ne bi vozio svakih 30 minuta kad stigne bez problema, nema nikakve potrebe da vozi tako rijetko, pa ja sam to neki tjedan pješice prošao za 45 minuta... ::|

mansg313

Citat: Ivan  u Siječanj 30, 2009, 19:34:42
Ajd, napokon... Samo ne znam kog vraga su stavili tako rijedak vozni red, ovako će linija biti ili nepopularna, ili pretrpana, ne razumijem zašto ne bi vozio svakih 30 minuta kad stigne bez problema, nema nikakve potrebe da vozi tako rijetko, pa ja sam to neki tjedan pješice prošao za 45 minuta... ::|
Ja sam jučer išao 2 kruga treba mu 15 minuta za krug i onda tamo stoji kao blesav i još je to u srednjoj službi uredu ali u ranoj ili kasnoj stojiš po 20 minuta tamo uopče mi to nema smisla ::|

STIB

Citat: mansg313  u Siječanj 30, 2009, 19:44:14
Ja sam jučer išao 2 kruga treba mu 15 minuta do gore i onda tamo stoji kao blesav ...
U voznom redu su navedeni samo polasci s KT jer je linija "kružna". Tu nešto ne štima...  ???
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

Ivan

Citat: STIB  u Siječanj 30, 2009, 21:54:20
Ja sam jučer išao 2 kruga treba mu 15 minuta do gore i onda tamo stoji kao blesav ...
U voznom redu su navedeni samo polasci s KT jer je linija "kružna". Tu nešto ne štima...  ???

Ma vjerojatno je htio reći 15 minuta za krug.

mansg313

Citat: Ivan  u Siječanj 30, 2009, 22:00:10
Citat: STIB  u Siječanj 30, 2009, 21:54:20

Ma vjerojatno je htio reći 15 minuta za krug.
Oprostite a jeli piše 2 Kruga na to sam mislio ::| ::|

tamlover

treba mu 15 minuta do gore i onda tamo stoji kao blesav

Ovo si nespretno napisao. Gore bi većini bio vrh Horvatovca...
...i bilo je lepo i navek TAM bu....