Display

Autor ikar, Prosinac 01, 2007, 13:16:56

pehar_11

Je li "18 Kraljevac" novi displej ili sam ja lud? Polazak u 19 i 30 (tako nešto) u smjeru Kastva.

Matija87

Krajevac/Kraljevac je lokalitet na kojem se nalazi križanje , ravno za Brncice desno za Kudeje (od Kastva)

NP-549

Na nekim novim busevima se pojavile prastare sifre. Trebalo je pisati:

lussin

Bilo je nekad (a možda i sad?) 21 Kraljevac

NP-549

To je bio 133 ( sad 20 Pehlin ).
099 je bio 18 Kraljevac

NP-549

Za  5.9.

pehar_11

Bome svaka čast!  pivkan

pehar_11

Zanima me kada (i ako) će se uvesti da linija 23 staje kod ZTC-a u oba smjera. Redovno kupi putnike na Toretti a na mapi se ne prikazuje, isto kao i na unutarnjem displeju za najavu stanica.

kico101

Ne znam kako vi vidite, ali ovi displayi na Feniksima su estetski strasno nesto. Preogromni. Lijepo bi stajali na kakvom damperu ili karaveli ali na ovom micem cudu ne.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

gorgoroth

Opčenito su riječki displeji užas, splitski na sve i jednoj fotki izgledaju super, naši i profesionalci ne mogu uhvatiti kako treba, evo primjer novog lista

pehar_11

Citat: kico101  u Rujan 05, 2022, 17:01:17Ne znam kako vi vidite, ali ovi displayi na Feniksima su estetski strasno nesto. Preogromni. Lijepo bi stajali na kakvom damperu ili karaveli ali na ovom micem cudu ne.
Općenito su smeće. Od Busteca nekad uhvatiš, nekad ne. Ovo čudo nikada. Razočaran sam, mislim da je ovo potpuni promašaj, a pogotovo razmak između slova i katastrofa izgled na Feniksima, plus ona "folija" oko displeja koja izgleda jeftino i providna je pa i na taj način nema efekta.

DWProski

Kvaliteta (AMELI, Mobitec/Luminator) se plaća  ;D Tek da vidite kako uživo izgledaju Iskra-Ufa matriksi kao što su na novim trolejbusima, plakali bi i za Novatronicom.

Folija na Feniksima je svugdje slaba tačka - na svim kod LPPa je u određenoj mjeri oguljena, a na nekima je uopće više nema. 

NP-549

Pa nije mjerilo kvalitete displeja kako ostaje na fotografijama.
Slažem se da treba font i aligment promijenit, ali vidljivost im je OK

NP-549

Citat: pehar_11  u Rujan 03, 2022, 15:28:44Zanima me kada (i ako) će se uvesti da linija 23 staje kod ZTC-a u oba smjera. Redovno kupi putnike na Toretti a na mapi se ne prikazuje, isto kao i na unutarnjem displeju za najavu stanica.

Zadovoljan ?

P.s. broj će se promijenit u sljedećoj izmjeni. Ko Kastav

pehar_11