Nabavka novih autobusa (obnova voznog parka)

Autor man134, Studeni 29, 2007, 11:11:52

miky

Iako je nama drago vidjeti nove autobuse, moramo znati da je netko drugi puno sretniji i zadovoljniji kad se nabave novi autobusi, jer onda dobiju nešto novaca ispod ruke kao nagradu (PROVIZIJA), a to sve MI plaćamo!

narancasti

Da li je tko od Zagrebačkih kolega vidio da li su Citiji došli u ZG

Srđan

Citat: miky  u Siječanj 17, 2009, 19:18:23
Iako je nama drago vidjeti nove autobuse, moramo znati da je netko drugi puno sretniji i zadovoljniji kad se nabave novi autobusi, jer onda dobiju nešto novaca ispod ruke kao nagradu (PROVIZIJA), a to sve MI plaćamo!
Fino bi bilo osim lajanja ovog tipa i navesti te osobe koje primaju procent..inače se tvoj post svodi na ono poznato..I ja bi procenat za novu setru al sam nesposoban...pa ću malo lajat dok karavane prolaze i dalje vozit onu svoju staru kantu.

Tomek

U Zagrebu u oba MAN centra ih danas nije bilo.

medo

u garazi nitko pojma nema ni kada dolaze niti tko ide po njih, navodno da man kasni sa isporukom.

narancasti

Već sam se ponadao da cu ih vidjeti u DU ovaj tjedan

miky

Citat: Srđan  u Siječanj 24, 2009, 22:31:24
Citat: miky  u Siječanj 17, 2009, 19:18:23
Fino bi bilo osim lajanja ovog tipa i navesti te osobe koje primaju procent..inače se tvoj post svodi na ono poznato..I ja bi procenat za novu setru al sam nesposoban...pa ću malo lajat dok karavane prolaze i dalje vozit onu svoju staru kantu.

Srđane, ne znam Te koji si ali NE SERinjaj... Svak normalan zna da Dubica i njezina ekipica uzima procentiće za nove autobuse i kite se tuđim perjem, a što se tiće stare kante, ako je i nastavim dalje vozit VOZIT ĆU SVOJE, a Ti?

narancasti

ovo sam danas nasao na internetu :
"Općina Konavle dobit će za svoje potrebe tri nova nova midi autobusa marke ISUZU. Njihova primopredaja, javlja Božo Lasić, direktor Libertas Dubrovnika, obavit će se u četvrtka, 29. siječnja na autobusnom kolodvoru u Cavtatu.
Midi autobusi financirat će se putem leasinga iz proračuna Općine Konavle na čijem će se području obavljati prijevoz putnika. Vrijednost tri nova autobusa je 4,3 milijuna kuna. "

izgleda da se napokon "miču"iz garaže

miky

!!!!!!!!!!!!!!!!!!To bi značilo da svaki Isuzu košta 193.693,69 EUR-a?????????????????????????????????????????????? 3 Isuzua 4.3 mil. kuna..................

narancasti

nevjerujem da svaki Isuzu košta nesto manje od 1,5 milijun kn

medo

ma nema šanse da toliko koštaju, ako i koštaju onda je to neko teško pranje love, mislim da dubica nema ništa s tim nego jedna osoba iz uprave libertasa koju neću imenovat mislim da znate o kome se radi, a sto se tice onih 3 isuzua 131 132 i133 neke od njih već par dana srećem po konavlima jedan vozi dijecu obod-zvekovica-catat 2 ili 3 puta dnevnoa drugi je na službi 29. e sad hoće li neki od onih sto leže u garaži otkad su stigli završit u konavlima ili ce se ovoj dvojici pridružit i onaj treći tko zna. osobno mrzim isuzu autobuse.

narancasti

Nisu ni meni nesto,Libertas ih ima 25,neznam jeli ih je toliko potrebno

miky

Razmišljao sam malo, a i računao, ako je 6 autobusa (koliko ih je stiglo) plaćeno 4.3 mil kuna opet je puno love. Npr. moj prijatelj iz okolice Makarske je prije dvije godine kupio jedan od prvih primjeraka novoga modela Isuzua u RH, sa najjačim motorom i koštao ga je cca 97.000 EUR, ali pazite kupio je samo jedno vozilo, a na pet komada se dobije ogroman popust, pogotovo kad je kriza pokucala na vrata. Kako stat u kraj bandi koja nas ovako pljačka?...........Izaći na ulice, svirati i prosvjedovati?...

kriticar

Citat: narancasti  u Siječanj 28, 2009, 17:21:46
Nisu ni meni nesto,Libertas ih ima 25,neznam jeli ih je toliko potrebno
Da ima ali dok ih je bilo 20 ,rezervni je bio samo gbr.88(što nije bilo dovoljno pa su isuzue mjenjali i klasični busevi) , a u međuvremenu su uvedene još neke službe koje vozi isuzu(na primjer prijevoz djece Obod - Cavtat)
1968 dolazak prvog mana750 na Zagrebačke ulice

1970 i na Dubrovačke

S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N

kriticar

Sada je već jasno da od najava gradonačelnice da će novi niskopodni klimatizirani autobusi doći i biti u prometu za festu Svetog Vlaha nema ništa. Da li se zna koliko kasne?
1968 dolazak prvog mana750 na Zagrebačke ulice

1970 i na Dubrovačke

S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N