Display

Autor ikar, Prosinac 01, 2007, 13:16:56

Zmajhir

A i s vremenom će se svi priviknut na njih, nisu toliko loši koliko se činilo na prvu

rzri05

Po meni su ti Novatronic displeji u redu nakon par mjeseca što bi ih vidio, još kad se poravnanje teksta odredišta sredi na prednjem displeju bit će odlično. thumbs

Boki651

Samo da je taj razmak među slovima smanjiti i bili bi odlični.

kigor

Jutros na Biviu. Stigao takav a poalje posta 1 Pecine-Bivio

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

pehar_11

Upravo vidio gbr. 798 sa prednjim displejem "FIUMARA" i zadnjim displejem 12B.

rzri05

797 sa tablom na 6 trenutno, niti jedan displej ne radi

lussin

Citat: pehar_11  u Listopad 20, 2022, 11:48:35Upravo vidio gbr. 798 sa prednjim displejem "FIUMARA" i zadnjim displejem 12B.
Neki glitch jer izgleda da svakom sa Fiumara nazad ispisuje 12B

rzri05

Vjerojatno je krivo programiran, kao i neki koji su imali krivo memoriranu liniju 1 :)

pehar_11

Velika štampana slova i dvotočka?

NP-549

837 ima neku staru verziju.  Bježao mi je stalno, nikako ga uhapsit da stick ubodem

pehar_11

Usput, ima li napretka sa najavom stanica na novim unutarnjim displejima? Vidim da idalje samo vrti broj linije i destinacija.

Čelični

Na novim gradskim autobusima(npr. linija 5, 7A itd.)na novim unutarnjim displejima zasad samo broj i trasa linije, još ništa od najave stanica.

NP-549

Bili su nedavno iz Novatronica i stavili noviju verziju softwarea u sve autobuse iz zadnje ture, a ticalo se unutarnjeg displaya. Ne radim trenutno pa nisam u toku da li će to bit uskoro riješeno. Unešene su na brzinu samo šifre 002 2 SRDOČI 18/1B  i  777  7 PEHLIN 20/21, a ostalo (razmak, debljina....) ću kad se vratim

thomcro

Citat: NP-549  u Studeni 09, 2022, 20:40:14... nisam u toku da li će to bit uskoro riješeno ...
... nije još, ja sam u subotu išao doma sa 794  i na nutarnjem displeju je samo 'putovala' linija (bez najave stajališta)
Pozdrav by thomcro

pehar_11

Citat: thomcro  u Studeni 27, 2022, 22:57:31na nutarnjem displeju je samo 'putovala' linija (bez najave stajališta)
Koliko ja znam niti jedna linija nije programirana, tj. na svima se samo vrti broj linije i odredište, bez najave stanica.