Nabavke novih autobusa (4)

Autor MAN19464, Listopad 29, 2022, 09:46:20

Akropola

Citat: MAN truck bus  u Studeni 10, 2022, 12:16:47Dobro znaš, predividio sam, u glavi mi je bio Conecto dok sam pisao post. I mislim da ovi neće imati pojedinima omiljen naslon za desnu ruku / zašprehavanje putnica već da će staklo biti u komadu.

Taj naslon su izbacili i u tramvajima koje nabavljaju. ( i lijevi i desni )

MAN truck bus

Ne mislim na naslon za ruke već na otvor koji nastane podizanjem stakla na antivandalskoj kabini kojeg mnogi vozači koriste kao naslon za desnu ruku.
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

ChRiStIaN

I di da se sad vozac nasloni dok nekoj maloj objasnjava kolko ovi autobus konja ima? Tss
@ Autobusi Hrvatska @

Akropola

Tko od tih ljudi misli da bi bus mogao imati: tempomat, distancer, automatsku rampu za invalide i kolica,...

MAN truck bus

Električna rampa apsolutno, ali tempomat,  distancer i slični sustavi potpuno nepotrebni na gradskom autobusu.
"kartu imamo?"

421

@ Akropola
Ti ljudi nisu vozili  bus123 pa ne razmišljaju emotivno kao ti već politički racionalno. kava
@ NP-549
Do 2009 su  bus123  bus123 su rađeni po specifikaciji, a nakon velike nabavke stanje "daj jučer" se završava ovom nabavkom (nadajmo se) nakon koje dolaze bolji dani i počinju puhati povoljniji vjetrovi, ali to iziskuje vremena.
Samo se bojim najava nabavke  bus123  bus123  na struju i  bus123  bus123  na vodik.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

sniff

Na novom crosswayu stakla na bokovima poprilično veća od prethodnika, vidljiva je razlika i na novom cityju.

Akropola

Citat: 421  u Studeni 10, 2022, 14:50:11@ Akropola
Ti ljudi nisu vozili  bus123 pa ne razmišljaju emotivno kao ti već politički racionalno. kava
@ NP-549
Do 2009 su  bus123  bus123 su rađeni po specifikaciji, a nakon velike nabavke stanje "daj jučer" se završava ovom nabavkom (nadajmo se) nakon koje dolaze bolji dani i počinju puhati povoljniji vjetrovi, ali to iziskuje vremena.
Samo se bojim najava nabavke  bus123  bus123  na struju i  bus123  bus123  na vodik.

Tu moraju voditi brigu da uzmu veći spremnik za vodik i baterije s više snage i dužom garancijom pošto su baterije programirane te će crknuti npr. nakon 5 godina. Ako tu zeznu busevi su neupotrebljivi.

lovac27

Zna li netko kad će novi Iveco u promet, a stariji Iveco u VG?

sofer29

Citat: lovac27  u Studeni 20, 2022, 10:04:19Zna li netko kad će novi Iveco u promet, a stariji Iveco u VG?

Po onome kaj sam videl u APD,jos same treba validatore ugradit..a kad bu to i koji bu ju to,to nemam ja pojma 🤷�♂️

NP-549

Idu li garažni od zapada prema istoku ili abedednim redom ?

MAN truck bus

"kartu imamo?"

sniff

Jesu li 361 i 365 uopće izašli na cestu, budući da nisu zapisane registracije u voznom parku ?

Tomek

Jesu, al nitko ih nije zabiljezio, pa ne pisemo napamet.

jakov5

Citat: Tomek  u Studeni 20, 2022, 17:06:09Jesu, al nitko ih nije zabiljezio, pa ne pisemo napamet.
365 je zabilježen još krajem listopada.
Post br. #2 u temi o njima: https://autobusi.org/forum/index.php?topic=25204.0
ZG-7916-IV

Slike u punoj rezoluciji možete vidjeti kombinacijom desni klik miša+otvaranje u novom prozoru