Kvarovi autobusa (2)

Autor MB FAN, Veljača 06, 2018, 22:17:24

IgorKlasik

Svi su siti ovih mjera i nikome se više ne da razmišljati.

Šta znači u sigurnom načinu bez AdBlue-a da ima blokadu na 50km/h in dulje ubrzavanje ?

Akropola

163 stoji u Ilici kod MUP-a prema garaži

tramvajac 92

166 je otišao prema garaži oko 14:10 po Zagrebačkoj aveniji s otvorenim 2. vratima.

Akropola

gbr.155 na 109 crko kod Avenue Malla s reklamom Avenue Malla.
Servis odlučio da zove dizalicu zbog gužve iza, a dijelova nema. [13:35]

Akropola

D5 je krenula vuči s Črnomereca gbr.761 oko 22:10 s perona 5 najvjerojatnije s linije 121 međutim na dizalici pušta zrak. Pokušali su popraviti međutim pušta i na drugoj strani pa su otišli po Fapa ili s njega skinuti dijelove.
Uskoro više

Akropola

Krenula je dizalica D5 probat da li ide međutim nije išlo i tako par puta da bi skužili da iza pušta zrak. Nekako su popravili jednu, a pušta i na drugoj strani. Na mjestu gdje se spoj npr. dizalica daje zrak busu.
Odlučili su da vozač dizalice ide sa servisom po Fapa D4 i s njim je na kraju odvučen Citeles zglobni gbr.761
22:02

Popravak na dizalici D5

Pošto ZET ima jednog vozača kamiona dizalice istog je odvezao servis po Fapa D4

23:17

D5 je ostala na Črnomercu.

NP-549

Di su slike FAP-a ???   yahoo

Kad je zrak u pitanju onda je često problem jer noviji autobusi imaju tlak 10 ili 12 i stari kamion to ne može nafilat. Digne do 7 i sad pitanje dal su Citelisu otpustile brenze ako šišti negdje ili je i dalje blokiran. Zato mi na TAM-u imamo dodatnu bocu zraka nafilanu na 10

smogovci.bbb2

"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

ChRiStIaN

Linija 121 je u pitanju, kolegi odma prvi krug riknuo autobus, nije uspio niti jedan polazak ostvariti. U pitanju je elektronika te se autobus nije dao više upaliti niti druga vrata zatvoriti. Odšlepan je direkt u Resnik.
@ Autobusi Hrvatska @

Akropola

Citat: ChRiStIaN  u Prosinac 23, 2022, 12:23:52Linija 121 je u pitanju, kolegi odma prvi krug riknuo autobus, nije uspio niti jedan polazak ostvariti. U pitanju je elektronika te se autobus nije dao više upaliti niti druga vrata zatvoriti. Odšlepan je direkt u Resnik.

Upalio ga je servis ali na motoru da dobije zraka bus.

zag

155 u kvaru na 176, nešto curi iz njega

sofer29

20221225_084711.jpg

Ne znam pod koju grupu da stavim,pa sam tu stavil ovu sliku

Koje je znacenje ove zute lampice????

NP-549

Regeneraciju radi. Nemoj ga gasit kad ti se to upali

sofer29

Citat: NP-549  u Prosinac 25, 2022, 09:04:46Regeneraciju radi. Nemoj ga gasit kad ti se to upali
I mislio sam da je to u pitanju
Nisam ga gasil

Sretan Bozic

kocka151

Citat: sofer29  u Prosinac 25, 2022, 08:50:1120221225_084711.jpg

Ne znam pod koju grupu da stavim,pa sam tu stavil ovu sliku

Koje je znacenje ove zute lampice????

Sretan Božić!